Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: TechniSat DIGICLOCK 3 fekete

Termékkatalógus
TechniSat DIGICLOCK 3 fekete - Rádiós ébresztőóra

Vélemények: TechniSat DIGICLOCK 3 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TechniSat DIGICLOCK 3 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TechniSat DIGICLOCK 3 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TechniSat DIGICLOCK 3 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
8 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Vásárló, Kiskunhalasflag
Értékelve: 2022. 08. 29., változat: TechniSat DIGICLOCK 3 fekete
Hitelesített vásárlás
Lehet, hogy a számlap fényerejét, és a kivetítő beállításait lehet állítani, de ez sajnos nem derül ki, mert a hozzá adott lengyel nyelvű használati utasításon nem tud eligazodni, aki nem ismeri a nyelvet. Ha már magyart nem adtak hozzá, (bár úgy tudom az is kötelező lenne,) legalább angol-t adhattak volna, akkor talán kiderülne, hogy amit negatívumként értékeltem, csak beállítás kérdése. Persze lehet, hogy csak vacak a készülék. Ezt választottam, hogy azt a kupon kódot felhasználjam, de kuponnak, csak 2000 ft-tal fizettem érte többet, mint amennyibe másutt kerül ez a készülék. Mindegy mostmár, , ezt én néztem be.
Jól néz ki, kifejezetten pofás készülék
. A rádiója nagyon jól teszi a dolgát, és a hangminőség is megfelelő egy ilyen készüléknek.
A frekvenciát is a számlapon írja ki, ez tetszik.
A számlap alig látszik, olyan sötét
A kivetítő olyan apró számokat vetít ki, és azt is harmat gyengén, hogy az is használhatatlan.
Nan valami szlovák, vagy lengyel, vagy nem hogy magyar, de még angol nyelvű használati útmutató sincs hozzá, csak lengyel talán.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ