0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: TechniSat DIGITRADIO 10, fekete/ezüst

Termékkatalógus
TechniSat DIGITRADIO 10, fekete/ezüst - Tuner

Vélemények: TechniSat DIGITRADIO 10, fekete/ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TechniSat DIGITRADIO 10, fekete/ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TechniSat DIGITRADIO 10, fekete/ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TechniSat DIGITRADIO 10, fekete/ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.
32 490 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 09. 01., változat: TechniSat DIGITRADIO 10, fekete/ezüst
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Príma kis rádió, szinte zsebméret, csak hát kell hozzá táp és hangszóró. Aktív hangszórót kell rá csatlakoztatni, mert passzívval halk. Olcsóbban lehet olyat is kapni, ami hordozható és hangszórója is van, így drágának hat. Reméljük tartósságban behozza!
Nagyon kis méret, gyors hangolás és tárolás, bluetooth, RDS, szép design, teljes távirányítás (muszáj, mert gomb nincsen rajta ; -) )
Passzív hangszórókkal nagyon halk, nincs magyar menü (nagyszülőknek gond) , egy memóriakártya-foglalat még elférhetett volna rajta
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ