Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret - Üvegfólia

Vélemények: Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Karolína, Kropáčova Vruticeflag
Értékelve: 2024. 01. 30., változat: Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret
Hitelesített vásárlás
Követtem az összes utasítást az üveg szilárd, de buborékok nélkül nem lehet ragasztani, a hátsó üveg nem is beszélve, hogy rendben van, hogy semmi sem történik a kamerával, de még mindig hámlik le, és egy másik fedélbe, mint ami a telefonnal volt, nem lehet tenni.
Ára
nem ragasztható buborékok nélkül
0 ×Jelentés
Vásárló, Světlá nad Sázavouflag
Értékelve: 2024. 01. 28., változat: Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret
Hitelesített vásárlás
Amikor megpróbáltam felragasztani az üveget, rengeteg buborék borította, és amikor megpróbáltam az utasítás szerint nagyon lassan és óvatosan eltávolítani, azonnal megrepedt és sok apró darabra tört szét az asztalon.
nem látta őket
komplex együttműködés
0 ×Jelentés
Martin, Praha 5 - Hlubočepyflag
Értékelve: 2024. 01. 26., változat: Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret
Hitelesített vásárlás
600Kč elpazarolt! Nagyszerű, hogy a csúszda szilárd rétegben van valamilyen gélragasztóval, de még az utasítás szerint sem lehetetlen buborékok nélkül felragasztani! Az utasítás szerint ki kell nyomni a buborékokat, így ez egy újabb akadály. Ebben az erőfeszítésben az üveg összetört! A kamera hátlapjáról már nem is beszélek, ez valami vicc? Azt hittem, hogy ez csak egy keret, amit fel lehet ragasztani, mint egy keretet, amit a kijelzőre lehet ragasztani, nem! Ez egy hatalmas darab, ami egy nagy szarrá teszi az egészet. És még egy dolog, a fekete keret a csúszdán, azzal is jó munkát végeztek. Átfedi a telefon keretét, így egy kicsit eltakarja a kijelzőt, nagyon klassz. Rengeteg diát ragasztottam már, nagyon jó minőségűeket, rossz minőségűeket, tényleg borzalmasakat, de ez a dia, ez egy tragédia! És 599-et kérni, -?!
Ára
Teljesen buborékmentes!
Az üveg a hátsó kamerán, egy hatalmas darab műanyag, ami egy amúgy is nagy kamerát egy monstre szarrá tesz!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ