Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Tenda A18

Termékkatalógus
Tenda A18 - WiFi extender

Vélemények: Tenda A18

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tenda A18 témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tenda A18 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tenda A18 megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 190 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 05. 06., változat: Tenda A18
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Stabilan működik a jelismétlő, LAN kapcsolatán keresztül használok egy kültéri IP kamerát is, miután a kamera WLAN rádiója már nem működik megbízhatóan, emellett a WLAN portján keresztül is csatlakoznak hozzá további eszközök is. A jelerősítő olyan útválasztóval működik együtt, mely SIM-kártyát is tartalmaz. A Tenda utasításában azt írták, hogy ilyen esetben a SIM kártyát le kellene kapcsolni az útválasztón, mert úgy nem fog a két készülék együttműködni, de nálam valamiért mégis jól működik aktív SIM kártyával is (pl. a Tenda A9 jelerősítő egyáltalán nem működött együtt ezzel az útválasztóval). Az útválasztó egyébként csak akkor használja a mobilnetet, ha a vezetékes internet valamiért akadozna a "százéves" rézkábelen (ilyen minőségű vezetékes szolgáltatást nyújt a "nagyszerű" német távközlési cég magyarországi leányvállalata 2021-ben, Budapest egyik frekventált kerületében). A Tenda A18 sokat javított a WiFi lefedettségen (kb. 90-100 négyzetméteren). Nagyobb (15-250 nm) , régi polgári lakásokban, ahol vastag falak vannak, egy készüléktől viszont ne várjatok csodákat, ott több erősítőre, vagy akár jelismétlőként beállított további útválasztó(k) ra is szükség lehet a WiFi lefedettség javítása érdekében.
Jó ár-érték arányú készülék.
Mindent tud, ami szükséges.
0 ×Jelentés
Jiří, Brandýs nad Labemflag
Értékelve: 2019. 05. 19., változat: Tenda A18
Hitelesített vásárlás
Megfelelt az elvárásoknak. Kiterjesztette a jelet a kertre
Eddig nem
Semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ