Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Tetris - kulcstartó játékkal

Termékkatalógus
Tetris - kulcstartó játékkal - Kulcstartó

Vélemények: Tetris - kulcstartó játékkal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tetris - kulcstartó játékkal témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tetris - kulcstartó játékkal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tetris - kulcstartó játékkal megvásárlása után te is írsz értékelést.
8 390 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Szigethalomflag
Értékelve: 2023. 06. 21., változat: Tetris - kulcstartó játékkal
Hitelesített vásárlás
Kellemes gumi gombok, jobb minőségű műanyag ház, háttérvilágítás nélküli LCD kijelző. A kulcstartó lánc gond nélkül eltávolítható, engem zavart a használat közben. Kulcsra nem tenném, ahhoz túl nagy, viszont játék közben kézben fogva még éppen nem túl kicsi. Hivatalos Tetris termék ellenére a zene és az effektek borzalmasak, ezt minden bekapcsoláskor ki kell kapcsolni. A rekordot megjegyzi kikapcsolás utána is. A játék megállítható, de ha kikapcsolod, akkor azt már nem menti el. Összességében egy jó termék a picit magas ára ellenére. Tetris rajongóknak, nosztalgiázóknak remek választás, akár ajándékba is.
Játékra pont megfelelő méretű
Kellemes gumi gombok, jobb minőségű műanyag ház
Hivatalos Tetris termék
Nosztalgia faktor
Zene és hang effektek borzalmasak, szerencsére kikapcsolhatóak
Kulcstartóként nem ajánlott használni, túl nagy
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ