AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal Compound - 1g

Termékkatalógus
Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal Compound - 1g - Hővezető paszta

Vélemények: Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal Compound - 1g

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal Compound - 1g témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal Compound - 1g termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal Compound - 1g megvásárlása után te is írsz értékelést.
7 390 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Robin, Třeboňflag
Értékelve: 2023. 09. 28., változat: Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal Compound - 1g
Hitelesített vásárlás
Eddig elégedett voltam, előtte is volt egy Conductonaut, de nem Extreme verzió, de a hőmérsékletek kicsit furcsán kezdtek változni. Miután feltártam, láttam, hogy kevesebb mint egy év után kiszáradt. Így megvettem ezt a változatot, és óvatosan alkalmaztam. Az alkalmazás nagyon egyszerű, és azonnal ki is próbáltam. Az én vékony és könnyű i7-12700H-m még akkor sem megy 70 fok fölé, ha integrált grafikus CS2-vel játszom, ami minden bizonnyal sokkal jobb, mint korábban. Ha újra kiszárad, ami remélem, hogy nem fog, úgy tűnik, hogy helyesen alkalmaztam, akkor megpróbálok egy másik megoldást, például hőpárnák formájában, mivel ez számomra sokkal egyszerűbb és biztonságosabb megoldásnak tűnik. De egyelőre elégedett vagyok.
A rajongók számára az eredmény megérte
Rendkívüli óvatosságra van szükség a következők alkalmazásakor
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ