Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Thomson THWR1200

Termékkatalógus
Thomson THWR1200 - WiFi router

Vélemények: Thomson THWR1200

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Thomson THWR1200 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Thomson THWR1200 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Thomson THWR1200 megvásárlása után te is írsz értékelést.
12 190 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Marcel, Velké Pavloviceflag
Értékelve: 2023. 07. 22., változat: Thomson THWR1200
Hitelesített vásárlás
A sebességet tekintve ez elég király. A 100Mbit-en a WiFi az 5G-n 90Mbit körül van, de a firmware-t nem kérdezik le. Az NTP-kiszolgáló használatával nem tudtam beállítani a helyes időt, akár be van kapcsolva az automatikus nyári időszámítás, akár nincs, még mindig egy órával kevesebbet mutat. Ha beállít egy időbeosztást a WiFi számára, pl. Ha reggel 7-kor bekapcsolja a WiFi-t, és este 11-kor kikapcsolja, a router megőrül, és a WiFi egyszerűen kikapcsol, függetlenül attól, hogy hány óra van. Ezt a Thomson WIFI Manager alkalmazással a mobiltelefonomról tettem. Az ezt követő üzembe helyezés elég bosszantó. Csatlakozzon a routerhez egy LAN-kábellel, majd törölje a Tervet a beállításokban. De a terv engedélyezéséhez nem elég csak a jelölést levenni. A szoftver nem enged el. Lehetőség van 10 különböző ütemezés beállítására, és ezeket úgy kell beállítani, hogy időben ne fedjék egymást. Ez egy emeleti router a gyerekeknek, így ezt a funkciót akartam bekapcsolni nekik. Most azt fontolgatom, hogy visszaadom a routert, és a bevált ASUS classic-ot választom. Például Asus RT-AX53U. Csak 3 LAN-portja van, de én amúgy sem használom őket az emeleten, és a 4. LAN-port helyett 6 WiFi van rajta. Ha valaki fő otthoni routert keres, én valószínűleg az ASUS TUF-AX3000 V2-be fektetnék be.
Ára
Kétsávos 2,4 és 5GHz
Elég egyszerű telepítés, de.
Elég tisztességes mobilalkalmazás az alapbeállításhoz
Alulfejlett firmware
Az időzóna beállításoknál ki kell kapcsolnia az NTP-t, és a számítógépes időt kell használnia. Vagy állítsa be az időzónát Athénra, ami +2 órát jelent.
A WiFi ütemezés nem úgy működik, ahogyan kellene
0 ×Jelentés
Apex Distribution s.r.o., Praha 2 - Vinohradyflag
Értékelve: 2022. 06. 30., változat: Thomson THWR1200
ár, design
egyszerű beállítás
WiFi szabvány 5
menü cseh nyelven
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ