A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Thrustmaster TMX PRO

Termékkatalógus
Thrustmaster TMX PRO
4,6 23 értékelés
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 270 - 900° forgásszög, 12 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gomb, Xbox Series X|S, Xbox One és PC kompatibilis, USB-A
Kód:  MA515k4a Termékszám:  4460143

Thrustmaster TMX PRO

A fanatikus motorsport rajongók is maximálisan élvezhetik a versenyzés örömét ezzel a kiváló minőségű Thrustmaster TMX Pro kormánykerékkel, amelyhez kitűnő T3PA hárompedálos szett tartozik. Kétségtelen, hogy a készlet minden versenyző elvárásainak megfelel, mert bármely típusú versenyhez és pályához tökéletes választás, és mindez nagyszerű áron.

A Thrusmaster TMX Pro kormánykerék legfontosabb jellemzők

  • Limitált kiadású versenykormány és pedálszett
  • Két, 13 cm hosszú sebességváltókar a kormány alatt
  • A Thrustmaster TMX Pro kormánykereket eredetileg Xbox One konzolhoz tervezték, de kompatibilis Xbox One/One S/One X/Xbox Series X/Xbox Series S konzolokkal és Windows-zal (PC) is
  • A kormánykeréken Xbox One-hoz alkalmas akció- és vezérlőgombok is találhatóak
  • A pedálok állíthatóak, hogy megfeleljen az  igényeidnek
  • A szett teljesen kompatibilis a Thrustmaster TH8A sebességváltóval*

Precíz kormányzás és valósághű visszajelzés

A 28 cm-es kormánykerék nagyon precíz irányítását az optikai érzékelő 12 bites felbontása teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a kormánykerék helyzetének 4096 értéke van, ami több mint elegendő az éles kanyarokhoz és a pontos manőverezéshez a pályán. A kormány alatt található két nagyméretű fém szekvenciális váltókar tartós kapcsolóval, amely élettartama meghaladja a több mint 500 000 aktiválást. A kezedet nem szükséges levenned a kormányról a beépített Xbox One gomboknak köszönhetően. A kormány 12 akciógombbal, Xbox Guide gombbal, illetve D-paddal rendelkezik.

Az erős elektromotor lehetővé teszi, hogy beállítsd a visszacsatolás intenzitását, továbbá a választott forgási szöget is 270-900 fok között. A TMX így páratlan rugalmasságot biztosít annak érdekében, hogy a versenyzési élményed igazán valódi legyen. Ennek köszönhetően a szettel a kezdők és a tapasztalt pilóták egyaránt tudnak versenyezni bármilyen típusú pályán és versenyen, mindenféle járműtípussal. Mindezt a kiváló minőségű csiga és az apró golyóscsapágyas fogaskerék teszik lehetővé.

A Thrustmaster TMX Pro pedálok pont olyanok, mint egy igazi autón

A rendkívül kompakt T3PA kiegészítő készlet kuplungból, fékből és gázpedálból áll. Minden elemet a saját igényeidhez tudsz igazítani (távolság és dőlésszög, a gázpedál két magassági helyzete, illetve a fékpedál optimális nyomás-ellenállása). A fékhez gumi kiegészítő elemet tudsz hozzáadni, amellyel a valósághű visszajelzés fokozható fékezés esetén, ezáltal úgy érezheted magad, akár egy igazi autóban.

*A sebességváltókart külön kell megvásárolni


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC, Xbox Series X|S, Xbox One Kész!
Csatlakozás
USB-A Kész!
Csatlakozás módja
Vezetékes Kész!
Funkciók
Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC, Xbox Series X|S, Xbox One Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
USB-A Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezetékes Kész!

Funkciók

Funkciók
Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad Kész!
Gombok száma
12 × Kész!
Pedálok száa
3 × Kész!
Min. forgásszög
270 ° Kész!
Max. forgásszög
900 ° Kész!

Tulajdonságok

Típus
Kormánykerék és pedálok Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv, Ez a kormány kompatibilis XBOX series x-el?

Üdv! A pedálban, a fék pedált és a kuplungot fel lehet cserélni? Köszönöm!

Jónapot kívánok! Azt szeretném kérdezni,hogy ez a termék kompatibilis-e a Trusthmaster valoant TM Open add-on kormánykiegészítővel?

Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy kapható lesz-e még a termék az oldalon láható akciós áron? Csupán a készletből fogytak ki, vagy nem is tervezik tovább árusítani ezen az áron?

Szisztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az ár a cimben levő Thrustmaster TMX-re értendő, vagy a képen látható Thrustmaster TMX Pro kormányra?

Kérdések és válaszok: Thrustmaster TMX PRO
Kiegészítők: Thrustmaster TMX PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster TMX PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thrustmaster TMX PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster TMX PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster TMX PRO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ