Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: TomTom GO EXPERT 7"

Termékkatalógus
TomTom GO EXPERT 7" - GPS navigáció

Vélemények: TomTom GO EXPERT 7"

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TomTom GO EXPERT 7" témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TomTom GO EXPERT 7" termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TomTom GO EXPERT 7" megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Doksyflag
Értékelve: 2023. 06. 08., változat: TomTom GO EXPERT 7"
Hitelesített vásárlás
Totál bunkó, ne vedd el. Ha nem vettem volna meg közvetlenül az utazásom előtt, és nem lett volna lehetőségem kipróbálni, mielőtt elmentem volna, visszavittem volna, és valószínűleg valami mást választottam volna.
Valószínűleg csak a pimaszság
Teljesen átverés a pénzért. Az alagútból való kilépés után néhány kilométeren át keresi a GPS-jelet, és eltart egy ideig, amíg újra egyenesbe jön. Bocsánat, minden hülye telefon rögtön elkapja a fonalat, de ez a bunkó nem. a navigáció az egész üvegre van helyezve, így az égbolt látványa biztosítva van
Még akkor is, ha állandóan csatlakozik a wifi-hez, amely mobiljelzéssel rendelkezik, a navigáció és a mydrive felhő közötti kommunikáció szerencsétlen. Így a végén, amikor szükség van rá, és egyszerűbb lenne a mydrive alkalmazásban a mobiltelefonon beírni az úti célt, és elküldeni a navigációnak, az a feje tetejére áll, és nem érkezik meg a célállomás. Tehát mindent kézzel, mint fiatalkoromban.
Néha elfelejt beszélni, ezért újraindítja a beszélgetést.
Néha nem számítja ki az útvonalat. Nos, talán másodszor vagy harmadszorra sikerül neki. Holt ember nem adhatja fel korán
Sajnálom, de mintha ez valószínűleg egy vicc lenne a TomTomtól, a pénzért.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ