0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: TP-Link VIGI C240 (2,8mm)

Termékkatalógus
TP-Link VIGI C240 (2,8mm) - IP kamera

Vélemények: TP-Link VIGI C240 (2,8mm)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TP-Link VIGI C240 (2,8mm) témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TP-Link VIGI C240 (2,8mm) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TP-Link VIGI C240 (2,8mm) megvásárlása után te is írsz értékelést.
35 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vojtěch, Hradec Královéflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: TP-Link VIGI C240 (2,8mm)
Hitelesített vásárlás
Minden nagyszerű
Funkcionalitás
POE
Kompakt kivitel
Szép kép
Riasztásérzékelés
Funkcionális alkalmazások
Memóriakártya nyílás
0 ×Jelentés
Petr, Pardubiceflag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: TP-Link VIGI C240 (2,8mm)
Hitelesített vásárlás
A kamera rendben van, szép képe van, remélhetőleg stabil alkalmazás. De nem mutatja az eseményeket az idővonalon, ezért az NVR-emhez az alkalmazást használom. A probléma azonban az érzékenysége, amikor átvált éjszakai látásra és vissza. Elég, ha egy utcai lámpa megvilágítja a képkocka egy részét, de nem közvetlenül, hanem csak a megvilágított járdát, és a kamera már nem kapcsol át éjjellátóra, még akkor sem, ha a képkocka felénél teljesen sötét a jelenet. A második kamera a sötét udvaron többször is megpróbál hajnalban nappali üzemmódra váltani, bár az első próbálkozások alkalmával gyakorlatilag semmit sem lát színesben. Ha ilyenkor kirabolnának, nem lenne használható nyilvántartásom, amivel azonosítani tudnám magam. Természetesen nincs mód az érzékenység beállítására, hacsak nem világít egész nap az infravörös diódával, és nem fényképez mindent fekete-fehérben. Vagy vegyen a professzionálisabb imou vagy unv kamerákat ebből a szempontból.
25fps
PoE
ONVIF
Szörnyű érzékenység az éjszakai üzemmódra való átkapcsoláskor, ami nem írható felül.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ