AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: TrueLife FitScale W7 BT White

Termékkatalógus
TrueLife FitScale W7 BT White - Személymérleg

Vélemények: TrueLife FitScale W7 BT White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TrueLife FitScale W7 BT White témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TrueLife FitScale W7 BT White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TrueLife FitScale W7 BT White megvásárlása után te is írsz értékelést.
24 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Martin, Praha 6 - Břevnovflag
Értékelve: 2024. 01. 28., változat: TrueLife FitScale W7 BT White
Hitelesített vásárlás
A mérési adatok hibásak, egyáltalán nem egyeznek az edzőteremben lévő profi mérleg adataival. Helyesen, csak súlya van. Visszatérek
nem mér helyesen, csak mérlegel
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 01., változat: TrueLife FitScale W7 BT White
Hitelesített vásárlás
3 hónap elteltével, amikor tényleg sok zsírt veszítettem és sok izomtömeget szereztem, a mérleg azt mondja, hogy kövér vagyok, és nincsenek izmaim. 😁 3 hónap alatt a súlyon kívül nincs változás.
semmi
a mérleg teljes képtelenséget ír. lehet, hogy jó súlya van, de mást biztosan nem mér.
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 9 - Střížkovflag
Értékelve: 2023. 10. 28., változat: TrueLife FitScale W7 BT White
Hitelesített vásárlás
Maximális elégedettség. Talán az egyetlen kritika az, hogy ha minden adatot meg akarok kapni, akkor az alkalmazást kell használnom. És ahhoz, hogy az adatok bekerüljenek, aktiválnom kell a mérlegelést belőle (bekapcsolni és várni a felszólításra). Sokkal kényelmesebb lenne, ha csak mérlegelnék, majd letölteném az adatokat.
Egyszerű használat
Megjelenés
Párosításkor a mérleg más névvel jelentkezik.
A mérlegelést az alkalmazásból kell kezdeményezni
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 03., változat: TrueLife FitScale W7 BT Black
Hitelesített vásárlás
egyszerű beállítás
sok mutató
A leírás ellenére nem tud adatokat tárolni. Csak a felhasználóra tud emlékezni. Ha adatokat szeretne az alkalmazásban, akkor be kell kapcsolnia, és a mérlegelés előtt minden alkalommal meg kell várnia a mérlegelési felszólítást. Tehát nem arról van szó, hogy egy héten át telefon nélkül mérlegeled magad, majd az adatokat egy az egyben visszatöltöd.
Az izom és a zsír mérése nyilvánvalóan egyáltalán nem lesz pontos. Amikor 2 nap alatt 0,5 kg összsúlyt veszítettem, azt jelentette, hogy 5 kg-mal kevesebb zsír és 5 kg-mal több izom van rajtam, ami nonszensz.
A leírás és maga az alkalmazás szerint szinkronizálható a Google fit és a Fitbit alkalmazással, de a valóságban a Fitbit alkalmazással nem (több felhasználó is leírja ezt a Google play értékelésében).
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 09. 03.
Helló, köszönöm az üzenetet. Ügyfélszolgálati csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a panaszával és a további teendőkkel kapcsolatban. Szép napot kívánok.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ