Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: TrueLife NannyCam R3 Smart

Termékkatalógus
TrueLife NannyCam R3 Smart - Bébiőr

Vélemények: TrueLife NannyCam R3 Smart

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TrueLife NannyCam R3 Smart témával kapcsolatban? Nálunk 27 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TrueLife NannyCam R3 Smart termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TrueLife NannyCam R3 Smart megvásárlása után te is írsz értékelést.
26 290 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Veronika, Volárnaflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlott, teljesen megbízhatatlan termék. A bébiőr már többször felébresztette a babámat, mert valaki GENIÁLISAN kitalálta, hogy egy termék, amelyet alvó babával használnak, amikor lekapcsolják és újracsatlakoztatják (ami naponta többször is megtörténik), angol nyelvű utasításokat kiabál az egész házba (ezt a hangot nem lehet kikapcsolni vagy lehalkítani). Semmi sem bosszantja jobban a szülőket, mint amikor valaki/valami felébreszti a fáradságosan elaltatott gyermeket. Visszakövetelem, és soha többé nem akarom látni ezt a terméket.
Ismétlődő spontán lekapcsolódás a wifiről, majd újracsatlakozás, amikor a bébiőr hangosan bemondja a műveleteket angolul (ezek a hangok nem kapcsolhatók ki, még akkor sem, ha az alkalmazásban minden hangot kikapcsoltam/lehalkítottam) - "Wait fo wifi config. Csatlakoztassa a routert. Csatlakoztassa az internetet. Sikeres eszköz hozzáadása. ' - Már x-szer ébresztett fel egy baba, ez idegőrlő.
A kép gyakran megszakad a "titkosított csatorna létrehozása" üzenettel, néha nem kapcsolódik újra "sikertelenül", és akkor vége a nézésnek.
Nem kapcsolható ki, csak a hálózatból való kihúzással.
Amikor visszadugja a hálózatra, hangos értesítés a feladatokról újra, így az újraindítás, ha elalvás után bármilyen hiba van az átvitelben, már nem lehetséges, ha nem akarja felébreszteni a babát.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 11. 09., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nehéz telepítés egy laikus számára - párosítás mob. tel., a berendezés angolul kommunikál
0 ×Jelentés
Tomáš, Šenovflag
Értékelve: 2023. 09. 23., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Nagyszerűen működik 🙂
Egyszerű beállítás és párosítás
Hang- és mozgásérzékelős értesítések
A kamera kis lefelé irányuló szöge. Nem tud maga alá nézni. Ez csak egy apróság.
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2023. 09. 07., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Nem értem, hogy nem tud több Wi-Fi hálózatot megjegyezni... akárhányszor megyek a nyaralóba, törölnöm kell a készüléket, és újra konfigurálni... és a kijelzőről történő QR leolvasás sem 100% Ok... egy helyen remekül teljesít, de ha egyszer utazni akarsz vele, az már fájdalmas.
Jó felismerés
App
Lehetőség távoli, csak internetkapcsolat
Csak 1 Wi-Fi-re emlékszik
Elég hamis pozitív
0 ×Jelentés
Martin, Křeniceflag
Értékelve: 2023. 08. 08., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Pontosan azt teljesítette volna, amire szükségünk volt, de a telefonnal való párosítás és a WiFi-hez való csatlakozás után a kapcsoló folyamatosan újraindul és használhatatlan. Több felhasználói véleményben is olvastam, valószínűleg gyakori jelenség. Egyébként a kézikönyv szerint, ahogy valaki említette, tényleg csak a régi iOS-t és Androidot támogatja. Az alkalmazás telepíthető az aktuális iOS-re, de nem kelt túl nagy bizalmat.
ha úgy működne, ahogyan kellene, akkor ideális termék lenne az igényeinknek.
folyamatosan újraindul, használhatatlan
0 ×Jelentés
Dušan, Prahaflag
Értékelve: 2023. 07. 29., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Általában pozitívan értékelem, annak ellenére, hogy idegenkedem a felhős dolgoktól. A cél szentesíti az eszközt. Van néhány informatikai hiba, de ez megkerülhető.
Viszonylag egyszerű és funkcionális
Jó éjszakai IR megvilágítás. Még teljes sötétségben is szépen világít.
Az ajánlott "kígyó" tartó (külön megvásárolható) kellően merev és jól tart.
A kamera távoli elforgatásának lehetősége
Úgy néz ki, mintha biztonságos lenne, első pillantásra nem lóg ki különböző adminisztratív TCP-portok stb.
Egyébként valószínűleg jó, a felhő egy szükséges rossz, el tudnám képzelni, hogy másképp csinálja, de nem lenne túl kényelmes használni.
Nem fogja helyettesíteni a klasszikus hangos bébiőröket, de kiegészítésként nagyszerű, különösen nyaraláskor, amikor lefekteti a babát, de szeretne elmenni és leülni egy kicsit. Élő közvetítést kapsz, és sokkal jobban kézben tarthatod a dolgokat.
Esetleg a gyerekszobában, hogy a férfi a dolgozószobában/konyhában szemmel tarthassa, mi történik.
Az Android alkalmazás 300 MB-os, ami annak köszönhető, hogy ez egy univerzális alkalmazás a TrueLife minden lehetséges IoT-pisilőjéhez, de mégis.
A bébiőrnek jó wifi jelnek kell lennie, különben rángatózik, és ez nem sokat jelent.
Csak 2,4 GHz-et támogat, így ha egy olyan progresszív szállodába hajtasz, ahol csak 5GHz van, akkor véged. De ez megoldható egy mobil hotspot segítségével, de ehhez elegendő mobil adattal kell rendelkeznie.
A bébiőr (a kézikönyv szerint) a jelszó bizonyos karakterekre korlátozódik. Nem értem, miért, valami fejlesztő biztos megkönnyítette az életét. Ismétlem, ha olyan szállodába mész, ahol bonyolultabb jelszavakat használnak, akkor az egyetlen módja, hogy a telefonodon hotspotot használj.
Nincs integrált akkumulátor, mint az Alza bemutatja, legalábbis én nem vettem észre.
Az alapvető kapcsolat a dadával a felhőn keresztül ingyenes, így az ellenőrzésen kívül, garancia, bármi. Ha megy, akkor megy. Ha valaki kikapcsolja, szép játék lesz a gyerekeknek.
A párosításhoz szükség van a mobiltelefonon lévő helymeghatározáshoz való hozzáférésre. Miért? Hogy a dadusnak is lenne GPS-e, és ellenőrizné a párosító mobiltelefon "közelségét"? Mi másra lehetne használni?
Általában ellenzek mindenféle felhős dolgot, de azt hiszem, nem tehetek mást. Az egyetlen másik lehetőség az élő videókapcsolat, de a jel még mindig rossz lesz. Ha bemászik egy pincébe vagy a szálloda egyik bárjába, az még mindig nem jó.
Nem helyettesíti a klasszikus bébiőröket, kivéve, ha az adásnak állandóan bekapcsolva kell lennie. Az alkalmazás ugyan értesítést küld arról, hogy hangot észlelt, de egy sikoltozó bébiőr sokkal gyorsabban és megbízhatóbban kiugrasztja Önt az ágyból, mint egy csipogó mobiltelefon. Arról nem is beszélve, hogy a nyugalom érdekében érdemes kikapcsolni az adatforgalmat éjszakára.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Kicsi, szép design
Nem kompatibilis az IOS 7 vagy magasabb verzióval vagy az Android 4 vagy magasabb verzióval! Tehát tényleg nem használható. Sajnos erről a kézikönyvben olvashat.
Nem ajánlom
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 06. 15.
Üdvözlöm, panaszát közvetlenül a beszállítóval ellenőriztük. A termék kompatibilis az IOS 7 vagy magasabb verziószámmal/Android 4.0 vagy magasabb verziószámmal. Ez az információ a kézikönyvben a 15. oldalon található (króm-hosszabbítás: //efaidnbmnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.truelife.eu/docs/manuals/nannycam_r3_smart/TrueLife_NannyCam_R3_Smart_manual. pdf). Ha szükséges, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Köszönöm, szép napot kívánok
Michal, Praha 4 - Krčflag
Értékelve: 2023. 05. 01., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Nagyon praktikus bébiőr, sok funkcióval, és eddig (3 hónapja) semmi probléma.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 04. 16., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Ár/teljesítmény
Jó kép még éjjellátás esetén is
Gyakran előfordul, hogy az átvitel akkor is megszakad, ha az internet jó - a készülék hirtelen offline állapotba kerül.
Egy hónap múlva a csatlakozó nem működött, panaszt tettünk.
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2023. 03. 30., változat: TrueLife NannyCam R3 Smart
Hitelesített vásárlás
Jó ár-teljesítmény arány
Szép és egyszerű alkalmazás
Lehetőség a talapzat csavarokkal történő rögzítésére
Még jó internetkapcsolat esetén is körülbelül 2 másodperc a válaszidő. Itt határozottan jobbak a közvetlenül kommunikáló vevőkészülékkel rendelkező bébiőrök.
A mozgásról/hangról szóló értesítések körülbelül 10 másodperccel az esemény után érkeznek. Az értesítésre kattintva nem az élő kamerára, hanem az eseményről készült képernyőképre jutunk, ami általában nem érdekel, mert ez nem egy biztonsági kamera, hanem egy hiba.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ