Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Trust GXT107 IZZA WIRELESS

Termékkatalógus
Trust GXT107 IZZA WIRELESS - Gamer egér

Vélemények: Trust GXT107 IZZA WIRELESS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Trust GXT107 IZZA WIRELESS témával kapcsolatban? Nálunk 24 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Trust GXT107 IZZA WIRELESS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Trust GXT107 IZZA WIRELESS megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Matúš, Bratislavaflag
Értékelve: 2022. 03. 10., változat: Trust GXT107 IZZA WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Nagyon jól játszok vele
0 ×Jelentés
Jan, Hradec Královéflag
Értékelve: 2022. 01. 23., változat: Trust GXT107 IZZA WIRELESS
Hitelesített vásárlás
3D CAD-ben dolgozom + alkalmanként játszom FPS lövöldözős játékokkal. Olyan vezeték nélküli készüléket kerestem, amely illeszkedik a kezemhez, nem görcsöl be néhány óra munka után, és megfelelő érzékenységgel és reakciókészséggel rendelkezik. Arra számítottam, hogy ezerért kell beszereznem egy eszközt, de kiszúrtam ezt a háttérvilágítással ellátott egeret, amely hihetetlenül jól illeszkedik a háttérvilágítással ellátott billentyűkkel rendelkező laptopomhoz. Egyszerűen ki kellett próbálnom az ára miatt. A méret, a kialakítás, a forma, a súly, a támasztóplatformok, amelyek megkönnyítik az egér mozgatását szinte bármilyen padon, mindezek gyönyörűen illeszkedtek hozzám, és az egérrel való munka élvezetessé vált. Az érzékenység és a válaszsebesség az elvárások felett van ebben az árkategóriában = nincs gondom a 3D CAD vagy a játékkal. A kifinomult energiatakarékos rendszer véleményem szerint nagyon magas akkumulátor-üzemidőt biztosít. A háttérvilágítás automatikus kikapcsolása, miközben az egér készenléti állapotban van = megérinti, és azonnal reagál (nem kell kattintással aktiválni). Az egér nem aktiválódik, hacsak nincs kapcsolata az usb vevővel = elfelejted kikapcsolni például, és bedobod a hátizsákodba, ahol gyakori vagy akár állandó gombnyomogatás történik - csak éppen nem véletlenül töltöd le állandóan, miközben hordozod. Fél év alatt négyszer cseréltem ki az akkumulátort, és mivel az egeret mindig lazán hordtam a hátizsákomban, nincs rajta sérülés vagy karcolás. Csak 2 dolog zavar egy kicsit. Először is, a jobb és a bal egérgomb elég hangosan kattint - a közelben mindenki észreveszi, és ha késő éjszakába nyúlóan dolgozol, akkor a szomszéd szobából valaki biztosan meghallja. A második az, hogy a középső kereket elég nehéz megnyomni. Ennek hatására érezhetően nagyobb erőt kell kifejtenie, és nagyobb valószínűséggel tudja elfordítani a kereket, mintha csak megnyomná. Egyébként ez egy igazán szuper minőségű és divatos készülék az árához képest. Mindig nevetnem kell, amikor az egyik 3D-s CAD-es kollégám több ezerért oldja meg a problémákat, vagy tulajdonképpen bármit a perifériákkal, én pedig néhány százért szépen és megbízhatóan megoldom: )
design, háttérvilágítás
méret, forma, súly, könnyű mozgathatóság
érzékenység, reakció
akkumulátor élettartama, energiatakarékos üzemmód
minőség / ár
hangos gombkattintások
nehezen nyomható középső kerék
0 ×Jelentés
Josef, Ostroměřflag
Értékelve: 2021. 12. 31., változat: Trust GXT107 IZZA WIRELESS
Hitelesített vásárlás
nagyszerűen játszik
0 ×Jelentés
HAVEL & PARTNERS s.r.o., advokátní kancelář, Praha 1flag
Értékelve: 2020. 09. 27., változat: Trust GXT107 IZZA WIRELESS
Hitelesített vásárlás
a design messze van az illusztrációtól
összességében meglehetősen rossz minőségű kivitel, rossz minőségű műanyagok
a szín változik, nem lehet egy színt választani.
0 ×Jelentés
Jan, Dvůr Králové nad Labemflag
Értékelve: 2020. 09. 23., változat: Trust GXT107 IZZA WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Nagyon szépnek tűnik.
Sajnos azonban nem sok műhely, egyszerű műanyag, fél év játék után meglátjuk.
0 ×Jelentés
Josef, Roztoky u Prahyflag
Értékelve: 2020. 06. 25., változat: Trust GXT107 IZZA WIRELESS
Hitelesített vásárlás
design
súly
egy AA elemmel
a háttérvilágítás nem állítható
0 ×Jelentés
Tereza, Prahaflag
Értékelve: 2020. 06. 03., változat: Trust GXT107 IZZA WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Ár
Design
Színek
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ