Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Trust GXT542 MUTA Wireless Controller

Termékkatalógus
Trust GXT542 MUTA Wireless Controller - Kontroller

Vélemények: Trust GXT542 MUTA Wireless Controller

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Trust GXT542 MUTA Wireless Controller témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Trust GXT542 MUTA Wireless Controller termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Trust GXT542 MUTA Wireless Controller megvásárlása után te is írsz értékelést.
16 100 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Libor, Prahaflag
Értékelve: 2023. 08. 11., változat: Trust GXT542 MUTA Wireless Controller
Hitelesített vásárlás
Már körülbelül egy hónapja megvan a vezető, és nagyon elégedett vagyok vele. Különösen üdvözlöm, hogy a vezérlő USB-n keresztül csatlakoztatható, ha az elemek lemerülnek, de még vezeték nélküli üzemmódban is sokkal jobban teljesít, mint a Logitech F710, amelynél szintén zavaró volt, hogy a dongle elhelyezkedése miatt kicsit a billentyűzet mögé rejtőzik. Így a vezérlő a dongle használatakor vezeték nélkül csatlakozik a Home+Y gomb kombinációval. Ha Bluetooth-t használ, a kombináció kissé eltérő. Itt azonban megállnék, és rámutatnék, hogy a BT-n keresztül történő csatlakozáskor sok múlik a BT-n, így előfordulhatnak késések stb. Én személy szerint nem használom ezt a lehetőséget. Ha kábelen keresztül csatlakoztatod, csak csatlakoztasd a vezérlőt, és máris indulhat a buli. Amit nagyon szeretek a vezérlőben, azok a gyönyörűen érzékeny karok, amelyek nem sodródnak. Röviden, a legcsekélyebb probléma sincs velük. A vezérlő kivitelezése első pillantásra olcsónak tűnhet, de amikor kézbe veszi, elég masszív. Ha ezt a meghajtót a Logitech F710-hez kellene hasonlítanom, azt mondanám, hogy ez a meghajtó eddig jobb.
Klasszikus karos elrendezés
Jól illeszkedik a kézbe
3 lehetőség a PC-hez való csatlakozásra - két lehetőséghez nincs szükség dongle-ra
Beépített akkumulátor
Steam játéktámogatás
Lehetőség a d-padon lévő nyilak más nyilakra cserélésére
A rezgés intenzitásának csökkentése a Turbo funkció bekapcsolásakor következik be - ezért azt ki kell kapcsolni.
Eleinte nehéz volt csatlakozni, de végül rájöttem, hogy a Steam illesztőprogramok miatt van.
A D-pad egy kicsit nem reagál - kicsit erősebben kell nyomni a gombokat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ