AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: TUF Gaming Capture Box (CU4K30)

Termékkatalógus
TUF Gaming Capture Box (CU4K30) - Felvevő készülék

Vélemények: TUF Gaming Capture Box (CU4K30)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TUF Gaming Capture Box (CU4K30) témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TUF Gaming Capture Box (CU4K30) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TUF Gaming Capture Box (CU4K30) megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Radek, Roudnice nad Labemflag
Értékelve: 2022. 03. 19., változat: TUF Gaming Capture Box (CU4K30)
Hitelesített vásárlás
Visszaküldtem az első darabot, mert nem működött nekem macOS-en vagy Linuxon (USB-hibákat jelentettek), Windows alatt pedig a firmware-frissítő szoftver azt mondta, hogy „csatlakoztassa az USB 3.0 porthoz” (két különböző kábellel és három számítógéppel próbáltam). Alza készségesen elcserélte nekem. Egy harmadik kábel és egy Windows 10-es számítógép segítségével a CU4K30 második darabját sikerült frissítenem a legújabb firmware-verzióra, így már nem volt annyira szelektív a kábelek és portok tekintetében. De egyik MacBook otthon sem látta őt. Néhány nap és az Asus támogatással való e-mailezés után újra próbálkoztam, és hirtelen megláttam őket az OBS-ben mindkét MacBooc-on. nincs magyarázatom. A firmware frissítés után kipróbáltam a rögzítési funkciót OBS-ben macOS-en, Windowson és Linuxon, mindenhol működik. Az áthaladás hasznos, nem kell HDMI-elosztót használni ahhoz, hogy lássa, mi történik a beolvasott eszközön. A HDMI hangrögzítés is működik. Forrásként különféle HDMI és DVI kimeneteket teszteltem, iOS kivételével (lásd lent) minden működött (Playstation 4 esetén a HDCP kikapcsolása után). Az iPhone/iPad képernyőjének rögzítése közben arra jöttem rá, hogy az eszköz aktív HDCP-védelmet céloz (HDCP-vel az átjárás működik, de már nem szkennel). A CU4K30 HDCP kompatibilis az áteresztéshez, így az eszköz (jelen esetben mobil/táblagép) automatikusan HDCP-kompatibilis jelet küld, és az nem távolítható el. A megoldás talán egy HDCP-eltávolító vagy HDCP-támogatás nélküli HDMI-elosztó lenne. Személy szerint iOS-eszközökhöz egy kínai USB-rögzítőkártyát fogok használni 10 dollárért. 🤷🏻‍♂️ A csomagban magán az eszközön kívül egy HDMI 2.0-HDMI 2.0 és USB-C-USB-A kábel, valamint egy USB-A-USB-C adapter is található. Maga a készülék USB-C porttal rendelkezik. Az üzembe helyezéshez mindenképp javaslom először a mellékelt USB kábel használatát.
1080p / 120 fps-t kezel
mellékelt HDMI 2.0 kábel
csökkentés USB-C-ről USB-A-ra
A rögzítés DVI-D-HDMI és HDMI-HDMI kábelekkel működik
Playstation 4 Pro 4k felbontásban működik (a HDCP kikapcsolása után)
azonnal elérhető a rendszerben UVC eszközként (nem kell illesztőprogramokat telepíteni)
nagyon szelektív az USB-kábelekhez
Az iPad / iPhone nem indul el, HDCP-vel akarja védeni a kimenetet (még akkor is, ha csak az asztal jelenik meg a mobilon / táblagépen)
a mellékelt firmware hibás, célszerű azonnal frissíteni
0 ×Jelentés
Adrián, Vysoká pri Moraveflag
Értékelve: 2022. 02. 14., változat: TUF Gaming Capture Box (CU4K30)
Hitelesített vásárlás
Csak dugd be és minden működik. Szép kis kompakt kialakítás. Ezenkívül nem kell alkalmazásokat hozzáadni az OBS-hez képrögzítő eszközként.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ