Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: UleFone Power Armor 18T 5G fekete

Termékkatalógus
UleFone Power Armor 18T 5G fekete - Mobiltelefon

Vélemények: UleFone Power Armor 18T 5G fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) UleFone Power Armor 18T 5G fekete témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) UleFone Power Armor 18T 5G fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) UleFone Power Armor 18T 5G fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: UleFone Power Armor 18T 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Hosszú üzemidő
Használható kamera
Hőkamera
Mikroszkóp funkció
Két fizikai SIM foglalat
Android 12, remélem lesz rá frissítés!
Strapabíró
Minőségi kidolgozás
12gb/256gb
Vezeték nélküli töltés
Android 12
Súly
Pulzus mérésre nem alkalmas
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 29., változat: UleFone Power Armor 18T 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok a telefonnal, és határozottan ajánlom. Igen, a súlya és a mérete az, hogy az elején ismert, és néha gond van a helyével, de meg lehet szokni, és ezzel már számolni kell, ha valaki megveszi ezt a telefont, így nem lehet mínusznak venni. Hasonlóképpen, néhányan itt "problémákat" vagy "hibákat" írnak, de vagy nem tudják, hogyan kell használni a berendezést, vagy hibás darabjuk volt. Hogy csak néhányat említsek: Valaki azt írta, hogy nem talált 108MP-es kamerát. Baromság. Valójában 108MP-t lő. Ezután azt mondják, hogy gyenge a WiFi vétel. Tapasztalataim szerint viszont sokkal jobb a vétel, mint sok más telefonon. A hőkamera nagyszerű az elektronikához. Még a közönséges SMD alkatrészek is könnyen felismerhetők. A telefonomban 2 SIM-kártya van, amit aktívan használok, és szintén nincs probléma. Normál használat mellett az akkumulátor 2-3 napig bírja.
Teljesítmény
Akkumulátor
Hőkamera
Mikroszkóp
ellenálló képesség
Zseblámpa
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 08. 30., változat: UleFone Power Armor 18T 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Négy napi használat után eddig minden gond nélkül működik. Nekem O2 SIM-kártyám van, és nincs probléma.
Teljesítmény
Kiváló minőségű fotó
Semmi
0 ×Jelentés
Jaroslav, Brnoflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: UleFone Power Armor 18T 5G fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
* Nem tudom teljes mértékben értékelni a fényképezőgépet. A nagylátószög és a normál között nulla különbséget tapasztaltam. És még mindig nem tudom, mire való a harmadik lencse. A kép még mindig ugyanaz volt. * A súlyhoz hozzá kell szokni. * Az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombon is menő volt. * A hőkamerának használható felbontása volt, 50 méteren belül felismerhető egy személy. És még az áramköri lapon is látszott valami. * Sajnos a wifi érzékenység volt a fő tényező a visszatérésben.
hőkamera
az akkumulátor a tartó. 2 napig játszottam vele, és a végén 70%-om volt.
teljesítmény. Soha nem akadtam el sehol (a rengeteg alkalmazás ellenére).
mikroszkóp megvilágítással. Egyenes anyagot igényelt, de nekem tetszett.
lap
bármely alkalmazáshoz hozzárendelhető sos gomb
a gps problémamentesen működött és gyors zárral rendelkezett
alacsony wifi érzékenység, mind a 2.4, mind az 5g esetében (akár 10db)
usb-c sapka. Gondolom, nem lehetett volna másképp csinálni, de a gumik elhajlása bosszantó volt. Különösen azért, mert van egy mágneses csatlakozóm, amelyet mindig ott akartam tartani.
0 ×Jelentés
Pavel, Bílovice nad Svitavouflag
Értékelve: 2023. 05. 04., változat: UleFone Power Armor 18T 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Az egyik ok, amiért 2 SIM-kártyás telefont veszek, az az, hogy használni akarom őket. Sajnos ez a telefon csak a Vodafone SIM-kártyával működik, de amint megpróbálok hozzáadni egy O2 SIM-kártyát (ami egy másik telefonban normálisan működik), a telefon többször újraindul. így ha papírnehezékre van szüksége, nagyszerű választás. nem használhatod telefonálásra.
0 ×Jelentés
František, Zabrušanyflag
Értékelve: 2023. 04. 21., változat: UleFone Power Armor 18T 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Kicsomagolás után azonnal bekapcsoltam a kamerát, és igen, a beállításokban csak 12MP felbontás legfeljebb az egyik, ahol a 108MP akartam visszaadni, de egy másik program telepítése után fotók supr 108MP. Egy másik sokk jött, amikor az általam használt SD-kártyát a GoPro10-be tettem, ahová fotókat és videókat akartam menteni, de a Kamera terület fotózáskor azonnal összeomlik, míg a telepített nem, így elég szomorú vagyok. Thermo kamera, míg supr és mikroszkóp supr Eddig elégedett vagyok, megpróbálok egy másik SD-kártyát kapni, de gyorsabb nem történik Néhány alkalmazás, amikor az SDcard használatakor összeomlik, és a többi nem
Egy jó játék
Eddig minden rendben.
Ár/teljesítmény
Probléma a kamerával
Szüksége van kiegészítőkre
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: UleFone Power Armor 18T 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Maga a telefon nagyon érdekes, de van egy technikai probléma a sim, amit még nem oldottam meg - és elég megoldott az interneten Android, sajnos nem fix még nem segített, Meglátom, ha cserélem a sims. Ha egyszerűen bármilyen szim csatlakoztatva van, akkor néhány másodpercen belül összeomlik, majd visszaáll. Frissítés, készpénz, visszaállítás, semmi sem segít. A telefont darabról darabra kicseréltettem, és nem javult. Mindkét SIM kártyám egy másik telefonban gond nélkül működik (együtt és külön-külön is), az Ula-ban sem az egyik, sem a kettő együtt nem működik - de a neten található információk szerint ez több telefonnál is előfordul.
ár/teljesítmény
érdekes játék
fotók lehetne jobb
alza nem kínál tartozékokat
probléma a fogantyúkkal, a hátulja egyenetlenül gumírozott, egyébként mágneses, de gyenge.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ