AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Umidigi A9 Plus fekete

Termékkatalógus
Umidigi A9 Plus fekete - Mobiltelefon

Vélemények: Umidigi A9 Plus fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Umidigi A9 Plus fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Umidigi A9 Plus fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Umidigi A9 Plus fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Radek, Nové Město na Moravěflag
Értékelve: 2022. 05. 21., változat: Umidigi A9 Plus fekete
Hitelesített vásárlás
Mivel szeretek foglalkozni más hasonló árkategóriájú termékek korábbi elemzésével, elmondhatom, hogy ezúttal ez volt az egyik legjobb vásárlásom, bár természetesen eléggé szkeptikus voltam a márkával kapcsolatban, és biztos voltam benne, hogy lehet. kudarc. De a telefon felülmúlta az elvárásaimat, ami persze nem volt akármilyen, de ha 5 ezer körüli telefont keresel, akkor számomra az egyik legjobb lehetőség manapság. Kértem néhány másik ember véleményét is, és ebben többé-kevésbé mindannyian egyetértettünk. Ilyen csemegeként a végére annyit hozzátennék, hogy miután PC-n összehasonlítottunk néhány egyforma képet, kicsit rosszabb fényben, Iphone 12 PRO-val fotózva ezzel az UMIDGI A9 Plus-szal és a fotók szinte egy szinten voltak, még egyetértettek abban, hogy ebben az esetben inkább az UMIDGI-t használjuk. Befejezésül - AJÁNLOM.
Ár (kb. 5500-ért vettem)
A kamera kellemesen meglepte az árát, mind elöl, mind hátul
Rendszer agilitás
Könnyű intuitív működés
Megjelenés - kellemes meglepetés számomra, jobban néz ki, mint a képeken
Egyedi gomb - funkcióválasztási lehetőség, plusz ügyesen elhelyezve, de én balkezes vagyok, így lehet, hogy nem mindenkinek állna jól
Szilikon borítás közvetlenül a csomagban
Tartósság - többször leesett a földre, sérülés nyomát sem találtam, olvasottak szerint a kerületi szerkezet fém és még működött
Az akkumulátor élettartama - természetesen váratlanul jó, ha nem használ néhány nagyon igényes alkalmazást / játékot. Normál, enyhén kontrollált használat mellett 2 napig nyugalmi állapotban.
Az ujjlenyomat is gyorsan működik, és a hátsó pozíció meglepően kényelmes egy kis szoktatás után
Megfelelő szintű képernyő/kijelző minőség (színek, fényerő stb. )
A csomagban legalább néhány olcsó fejhallgatót megköszönnék
Mióta drágább telefonra váltottam, így csak kb negyed évig volt ilyen.
A rendszer egyértelmű fokozatos lassulása (kb. 1-3 hónap után észrevehető, a felesleges alkalmazások kéretlen letöltése stb. miatt, ami sajnos a legtöbb androidnál szabvány). Például. Samsunghoz képest, de még mindig teljesen rendben van. Ennek az UMIDGI-nek az volt az előnye, hogy sok ilyen felesleges *****-től meglepően meg lehetett szabadulni - távolítsa el, vagy legalább távolítsa el az összes engedélyt, és tiltsa le az indítást.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ