Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék

Termékkatalógus
Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék - Tablet

Vélemények: Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék megvásárlása után te is írsz értékelést.
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

REJZR s.r.o., Praha 9flag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék
Hitelesített vásárlás
A masszív csomagolás miatt akartuk, amely megakadályozza a leejtésből eredő károkat. A vállalatnál egy egyszerű raktárban kellett volna működnie egy intranetes rendszerrel, amely csak egy böngészőt használ és kommunikál a szerverrel. Minden rendben lenne, de mivel gyerekeknek tervezték, így a rendszer ikonjai felnagyítva jelennek meg, és a betűtípus is nagyobb, mint egy normál táblagépen. Ekkor a weboldal is mindent egy kicsit nagyobb méretben jelenít meg, és így az oldal tartalmának csak körülbelül 80%-a látható a böngésző képernyőjén. Még a rendszer legkisebb betűméretre állítása sem javított sokat a helyzeten. A Firefox egy kicsit több tartalmat jelenít meg, mint a Google Chrome, de a "nem bébi" táblagépeken az állományunk oldala teljes egészében megjelenik görgetés nélkül. A mi alkalmazásunkban nem láttuk a gombokat az oldal alján, és görgetni kellett az oldalt. ami nem ideális, így vettünk egy nem gyermek táblagépet ugyanazon az árszinten, és ott minden rendben van.
erős védelem masszív csomagolással
ár/teljesítmény arány
minden, ami a képernyőn megjelenik, egy kicsit nagyobb, mint egy normál tableten, és nem sikerült megjeleníteni 1:1 Tablet folyamatosan zoomol, és a tartalom kb. 80% -át láthatja a nem-gyerek tablettákhoz képest.
0 ×Jelentés
Lukáš, Brandýs nad Labem-Stará Boleslavflag
Értékelve: 2024. 04. 03., változat: Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék
Hitelesített vásárlás
körülbelül egy hónap elteltével az érintőképernyő 95% -án a semmiből, a semmiből, hirdették - visszatérítés
gyors, nem vág
jó lakhatás
nehezebben hozzáférhető gombok
0 ×Jelentés
Anna Dukowska, Bratřínovflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék
Hitelesített vásárlás
2 hónap elteltével még mindig leállt, a kérelmet elutasították.
0 ×Jelentés
Filip, český brodflag
Értékelve: 2024. 01. 08., változat: Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék
Hitelesített vásárlás
Jó, a pénzért nagyszerű, a borítás olyan, mint egy szerelőhab, de állvánnyal, így nagyszerű. Nem egyezik, és van egy csomó hülyeségem benne.
Nem tartalmaz folytonossági átalakítót.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ