0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Valve Steam Deck OLED Console 1TB

Termékkatalógus
Valve Steam Deck OLED Console 1TB - Konzol

Vélemények: Valve Steam Deck OLED Console 1TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Valve Steam Deck OLED Console 1TB témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Valve Steam Deck OLED Console 1TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Valve Steam Deck OLED Console 1TB megvásárlása után te is írsz értékelést.
334 490 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2024. 04. 05., változat: Valve Steam Deck OLED Console 1TB
Hitelesített vásárlás
Számomra egyértelműen a Valve az, aki a legjobban megértette ezt a koncepciót. Ellentétben a konkurenciával, amelyik a Windowst gyömöszöli oda - és valószínűleg semmi más nem maradt neki -, itt (mint egy fuvallat) egy könnyű Linux-disztribúció van a Steammel. Tehát ez tulajdonképpen egy teljes értékű számítógép vagy médiaközpont a KODI számára, amely útközben is kiszolgál minket. És ha azt szeretné, hogy a Windows ott legyen, akkor a Rufus segítségével könnyen előkészítheti egy memóriakártyára, és csak akkor indíthatja el, amikor ténylegesen használja, a VOLUME - és a POWER megnyomásával. Ez eltörölheti ezt a (néhányak számára) hátrányt a versenytársakkal szemben. Érdemes megemlíteni a Valve megközelítését is, ahol az erre a platformra szánt címeket nemcsak tesztelik, hanem optimalizálják is, így a zöld pipa révén pontosan tudhatjuk, hogy a játékkal nem lesz gond. A legfontosabb: a Steamen, minden lopott pénz. Kevesebb mint 1500 CZK-ért 8 nagy címhez juthatsz hozzá, amikor a játékok általában kevesebb mint 12 euróba kerülnek. A Kingdom Come most 5,99€-ért kapható. Van otthon egy tinédzserem, úgyhogy most megveszem neki. Egyelőre én magam is élvezem!: -D
Gyönyörű kijelző
Súly és ergonómia
USB-C port elhelyezése csak a tetején
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ