Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: VELAMP SL242

Termékkatalógus
VELAMP SL242 - Fali lámpa

Vélemények: VELAMP SL242

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VELAMP SL242 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VELAMP SL242 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VELAMP SL242 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Vyškovflag
Értékelve: 2024. 01. 09., változat: VELAMP SL242
Hitelesített vásárlás
Összehasonlítva az olcsó lámpákkal, érzékelővel és szoláriummal pár százért, nagyságrendekkel robusztusabbnak és jobb minőségűnek tűnnek.
Olyan helyen tartom, ahol rossz a napfény, különösen télen, amikor a közvetlen napfény több tíz perc alatt éri, de még így is mindig van elég töltése ahhoz, hogy világítson. Ez nem volt így az olcsó lámpákkal korábban, nem tudták kezelni a telet, és halottak voltak.
A megvilágítás maximális fényerőnél teljesen elegendő a ház bejáratának megvilágításához.
Hiányzik az az üzemmód, amikor a fény csak akkor világít, ha valami elhalad, egyébként pedig sötét van. Ez az üzemmód 30%-os töltöttségnél kapcsol be, egyébként folyamatosan világít. Télen feleslegesnek tartom, inkább az akkumulátor minél nagyobb kímélése érdekében.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ