0% splátky mobily, notebooky LEGO AP+ hu

Vélemények: Vetíthető mesék Olga, a liba kalandjai

Termékkatalógus
Vetíthető mesék Olga, a liba kalandjai - Éjszakai fény

Vélemények: Vetíthető mesék Olga, a liba kalandjai

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Vetíthető mesék Olga, a liba kalandjai témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Vetíthető mesék Olga, a liba kalandjai termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Vetíthető mesék Olga, a liba kalandjai megvásárlása után te is írsz értékelést.
6 590 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Radomír, Roztokyflag
Értékelve: 2023. 11. 28., változat: Vetíthető mesék Olga, a liba kalandjai
Hitelesített vásárlás
Abszolút zseniális. A Moulin Roty-t közvetlenül ajánlom, mert az illusztrációik teljesen lenyűgözőek. A többi Spidermans és hasonló termékek egyáltalán nem hasonlíthatók ehhez. Annyi történetet találtunk ki a kicsivel.
Gyönyörű illusztrációk
Az akkumulátorok elég hosszú ideig tartanak, de igaz, hogy az újaknál mindig észrevehető.
Sokkal több vetítőtekercset kaphatsz, de mindig tökéletes illusztrációkat. Összesen körülbelül 14 van belőlük, és mindegyik nagyon vonzó.
Még az apukák is élvezettel altatják el kisbabájukat; )
Ösztönzi a kisgyermekek fantáziáját
Következő szint: Két zseblámpa kombinációja: Akkor a történeteket egybeolvaszthatod, egy zseblámpát neked, egyet pedig a kisfiúnak. Peck. Szerettem volna még több mesét beszerezni, de csak egy csomagban kaphatóak voltak, plusz egy zseblámpával, de tudtam, hogy megéri.
Az egyik legjobb/hálás ajándék.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ