Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Viewsonic M1

Termékkatalógus
Viewsonic M1 - Projektor

Vélemények: Viewsonic M1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Viewsonic M1 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Viewsonic M1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Viewsonic M1 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Benjamín, Praha 8flag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: Viewsonic M1
Hitelesített vásárlás
Nem tudom, hogyan fejezzem ki magam. Akinek semmi köze a pénzhez - ideális szabadidő a furgonban vagy kempingezéshez. Különben is, itthon nincs haszna. Még este a legjobban behúzott függönyökkel és mindent kikapcsolva sem lehet rajta olyan filmet nézni, mint a Karib-tenger kalózai vagy a Harry Potter, mert rendkívül alacsony a fényereje. Egyébként a méretek aranyat érnek, és szép dolog, hogy időnként valami érdekeset vetítenek ki. Valószínűleg a legjobb utazáshoz
kis
finom tervezés
ideális a furgonba vagy utazáshoz
alacsony fényerő
felbontás kicsi, de alapvetően elegendő
szükségtelenül drága ahhoz képest, amit tud
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ