Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: ViewSonic M2

Termékkatalógus
ViewSonic M2 - Projektor

Vélemények: ViewSonic M2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ViewSonic M2 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ViewSonic M2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ViewSonic M2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
274 890 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jakub, Jílové u Prahyflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: ViewSonic M2
Hitelesített vásárlás
Erre a projektorra sok panasz érkezik az Alza-nál. Rájöttem, hogy ennek oka van. Először egy törött hangszóróval érkezett hozzám, ezért meghirdettem. Mivel a Viewsonic M2 tetszett a funkciók és a tömörség szempontjából, egyszerűen szükségem volt egy minőségi projektorra az utazáshoz, adtam neki egy második esélyt, és újra megrendeltem, A következő darab először úgy tűnt, hogy rendben van, de a harmadik használat után leállt a megfelelő fókuszálás, így a kép nézhetetlen volt. A másik dolog: A projektornak van saját belső lejátszója, amely azonban katasztrofálisan elavult, és még olyan alapvető funkciókat sem tud kezelni, mint például a sáv görgetése másképp, mint egy régi videón, a képernyőtükrözés sem működik megfelelően, és egyszer még a mobiltelefonomat sem tudtam csatlakoztatni. (Huawei p30 pro, nem hiszem, hogy ez egy teljes árok) Kompatibilis alkalmazások meg lehet számolni egy kézen. Ami a lejátszott fájlokat illeti, a primitív lejátszó képes kezelni az mp4, avi stb. fájlokat. de nem kezeli a beágyazott feliratos fájlokat, és ha a hangról van szó, akkor olyan 50/50, hogy lejátssza, én a hdmi kábelre támaszkodnék, de akkor elmarad a "hordozható projektor" címke lényege, hogy ne csak negatívumokat írjak, a projektornak remek hangja és képe van. De egyébként semmiképpen nem ajánlom.
Minőségi kép
Megfelelő hangzás
tölthető powerbankkal, legalább 30000mAh-t ajánlok (kicsit több mint két órát tud játszani)
Gyenge kivitelezés, az első alkalommal a projektor egy törött reprodkutorral érkezett, a második darab rövid idő után megállt a fókuszálás.
Primitív belső lejátszó
gyenge kommunikáció bluetooth-on keresztül, képernyőtükrözés nem működik
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 12. 24., változat: ViewSonic M2
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Sajnos nem mukodott megfeleloen a termek, meg a csere keszulek sem, igy nem ajanlom. Nem jatszotta le a hangot es szaggatott a felvetel, pedig kiprobaltunk minden megoldast.
Kicsi es konnyu
Nem mukodik megfeleloen, pedig ennyi penzert nem artana...
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ