0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Viking Bluetti EB3A

Termékkatalógus
Viking Bluetti EB3A - Töltőállomás

Vélemények: Viking Bluetti EB3A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Viking Bluetti EB3A témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Viking Bluetti EB3A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Viking Bluetti EB3A megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Aleš, Brnoflag
Értékelve: 2023. 06. 24., változat: Viking Bluetti EB3A
Hitelesített vásárlás
Az autóban akár 600 W teljesítményű készülékek is használhatók, ami csak 12VDC/220VAC átalakítóval nem lenne lehetséges - ez kiégetné a biztosítékot az autóban. Például. Hűtőszekrény, nyomtató, számítógép, minden működik. Csak a tápegységet kell egyszerre tölteni a 12V-os autós aljzatról, ez körülbelül 100W-ot vesz igénybe, amit a biztosíték kibír. Természetesen a készülékek csak bizonyos ideig tudnak működni, mielőtt a tápegység akkumulátorai fokozatosan lemerülnek, de egy kis hűtőszekrényt egy éjszaka alatt folyamatos töltés nélkül is üzemben tart.
a 12V-os csatlakozóról történő feltöltés lehetősége fel van tüntetve, DE NEM SZÜKSÉGES KÁBEL A TARTALOMBAN. Meg kell rendelni, de nincs az Alza-ban (nem volt, amikor én csináltam).
0 ×Jelentés
Michal, Prahaflag
Értékelve: 2023. 03. 13., változat: Viking Bluetti EB3A
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kipróbáltam, és a TV- és kábeltunereket remekül kezeli. Megjeleníti az aktív terhelést és a hátralévő időt. Szuper. Két darab Ukrajnába megy Bakhmutba.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ