Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Viking E24W, napelemes + Viking SP7W napelem

Termékkatalógus
Viking E24W, napelemes + Viking SP7W napelem - Power bank

Vélemények: Viking E24W, napelemes + Viking SP7W napelem

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Viking E24W, napelemes + Viking SP7W napelem témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Viking E24W, napelemes + Viking SP7W napelem termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Viking E24W, napelemes + Viking SP7W napelem megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Radek, Libišflag
Értékelve: 2023. 06. 24., változat: Viking E24W, napelemes + Viking SP7W napelem
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Először nem voltam meggyőződve arról, hogy jól vásároltam. Miután kicsomagoltam és kipróbáltam minden funkciót, töltést, beleértve a napelemes töltést is, a tétovázásom izgalommá vált. Az akkumulátor kapacitása mesés, egyszerre több készüléket is tölt. De a teljes lelkesedés csak később jött el. A powerbank nemcsak saját napelemmel rendelkezik, hanem egy kiegészítővel is, így a powerbank napeleméről és a kiegészítő panelről is tölthet. A másik meglepetés az volt, amikor az utasítások elolvasása után rájöttem, hogy a kiegészítő panel USB-vel rendelkezik, és képes a telefont is tölteni. Csak dugja be a kábelt, csatlakoztassa a telefont, tegye a napra, és máris töltődik, anélkül, hogy power bankot használna! Nagyon praktikus, ha olyan helyen van, ahol nincs áram. A napról való töltés a napelem segítségével a fény intenzitásától függ, de a mobiltelefont gond nélkül töltheti. A kapacitás kijelzője gyorsan megkarcolódhat. Ezt úgy oldottam meg, hogy vettem egy védőfóliát a telefonhoz, kivágtam a kívánt formát, és felhelyeztem a mutatóra. A probléma megoldva. Nagyon elégedett vagyok a powerbankkal, és mindenképpen ajánlom. A pénzéért megfelelő felszerelést kap.
Kapacitás
Remek kivitelezés
Zseblámpa + DIM zöld
Többféle töltési módszer
Töltés kijelző - könnyen karcolódik
0 ×Jelentés
General Support Service s.r.o., Praha 10 - Hostivařflag
Értékelve: 2023. 03. 21., változat: Viking E24W, napelemes + Viking SP7W napelem
Hitelesített vásárlás
Nem kell kábelt cipelnem vagy konnektort keresnem.
nem működik a galaxy órával.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ