Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vélemények: Viking SP28W napelem

Termékkatalógus
Viking SP28W napelem - Napelem

Vélemények: Viking SP28W napelem

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Viking SP28W napelem témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Viking SP28W napelem termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Viking SP28W napelem megvásárlása után te is írsz értékelést.
29 590 Ft
Várható időpont: május 2024

Felhasználói vélemények

Petr, Praha 10 - Štěrboholyflag
Értékelve: 2023. 10. 06., változat: Viking SP28W napelem
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Elég könnyű és jól elfér egy kis bőröndben
utasítások nélkül: -( és nincs leírás az USB töltőportokról.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 07. 18., változat: Viking SP28W napelem
Hitelesített vásárlás
Leirtaknak megfeleloen mukodik, kelloen nagy teljesitmenye van ahhoz, hogy egy mobilt egy atlagos toltohoz kepest joval gyorsabban feltoltson. Tetszik a kompakt kivitel, a tepozaras tasak. Nem bantam volna, hogy ha tettek volna egy fulet a szelere, igy taskakent lehetne vinni. A leirassal ellentetben nem 3 hanem csak ketto karabiner van a csomagolasban. Probaltam reklamalni, de csak ugy lehet hogy visszakuldom a termeket amit nem szeretnek, hiszen a termekkel alapvetoen nincs bajom.
Gyors, hatekony toltes
2 karabiner van benne 3 helyett
Egy kis ful a tokra mehetne, hogy taskakent lehessen vinni
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 29., változat: Viking SP28W napelem
Hitelesített vásárlás
Az elsőt vissza kellett küldenünk, de a második minden probléma nélkül működik.
Elég gyorsan töltődik
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Petr, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2023. 02. 07., változat: Viking SP28W napelem
Hitelesített vásárlás
2022 nyarán vásároltam, szerettem volna véleményt írni, amikor már több tapasztalatom van. Már többször volt velem kirándulni, és sok munkát adtam neki a házikóban vagy a sátor alatt (több is van belőlük). Várni akartam a véleményezéssel, amíg több évszakot is kipróbálok, és be kell vallanom, hogy kellemes meglepetés volt. A vásárlás után valahogy számítottam arra, hogy mit fogok kapni, nyáron hosszú távon a teljesítmény még a legideálisabb körülmények között is alig éri el az 50%-ot a magas hőmérséklet miatt, ráadásul az autorestart (a protokoll 25 másodpercenként kikapcsolja a töltést, ami aztán utólag télen előnyösnek bizonyult, de kérdés, hogy ez mennyire zavarhatja a töltés alatt álló akkumulátorokat) nagyon idegesítő volt, mert nyáron, amikor tiszta az ég és a töltés leülepszik mondjuk 12W-ra, akkor ki- és bekapcsol, és tulajdonképpen feleslegesen, és nincs teljesítményváltozás, télen, amikor gyakrabban van árnyékolás a felhők miatt, a teljesítmény leesik, majd amikor a felhők visszahúzódnak, a legtöbb powerbank rendszere nem engedi a nagyobb töltési teljesítményt az akkumulátorok védelme érdekében (azt hiszik, hogy például túlfeszültség van), így az autorestart vissza tudja állítani a teljesítményt a maximális lehetséges értékre, ennek köszönhetően kb. 10%-kal több Wh-t kaphatsz, ami már eléggé észrevehető. Amit nagyon sajnálok, hogy nincsenek támaszai/lábai, hogy ne kelljen bonyolult támasztékot keresnem utazáskor, mert a naptól való 15°-os különbség akár 70%-os különbséget is jelenthet a teljesítményben, és ez óriási különbség, így a lábakat magamnak kell majd kitalálnom, mert a gyakorlatban elég nehéz kitalálni és keresni valamit utazáskor. Tehát sokkal nagyobb és nehezebb, mint a konkurencia (kb. 30%), de megint csak úgy tűnik nekem, hogy egy kicsit több teljesítmény van benne, plusz 9 és 12 Volttal is tud dolgozni, ami tényleg sokat ér, mert nagyobb feszültségnél nincs akkora keresztmetszete a vezetéknek, így relatív különbség van 5V és 3A vagy 9V és 1 között,5A, a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy van egy vezeték (töltőkábel), ahol eltörtek a belső vezetékek, amit a gyakorlatban nem nagyon fogsz észrevenni, csak lassabban töltődik, és mivel magasabb feszültségen tölt, több energia megy át a sérült/törött vezetéken. Többnyire Xiaomi/samsung/baseus powerbankokat töltök, további terheléssel tesztelem és multiméterrel vagy USBmérővel mérem. Télen (levegő hőmérséklete -6°C felhők és szél nélkül) bebizonyosodott, hogy képes hosszú távon még a 18W (a powerbank maximális töltési teljesítménye) töltési teljesítményt is a gyors portra szállítani, és a töltés során keletkező hulladékhő gyönyörűen felmelegíti mind a szabályozót, mind magát a powerbankot, és ezért teljesen ideális idő a töltéshez. Mindenképpen ajánlanám hosszabb utazásra, csak kicsit nagyobb és nehezebb, és kár a lábakért. Majd meglátom, hogy tavasszal hogyan fog teljesíteni, és akkor befejezem az értékelést.
Kialakítás
Ára
Télen / ősszel autorestart egy nagyszerű dolog
3xport USB-A, amelyet 10-ből egy esetben hatékonyan használhatsz.
Van cseh képviselet és szolgáltatás, ahol olyan srácok vannak, akiknek ez a hobbija, mint nekem, és beszélgethetsz velük.
A márka szélesebb választékkal rendelkezik
Működik 5V 9V 12V 12V
Többféle töltési protokollal rendelkezik a töltéshez, PD és QC rendszerrel is működhet.
Kevésbé hatékony panelek
Súly
Méretek
Hasznavehetetlen nyári autorestartban
Nincsenek támaszok/lábak
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Ondřej, Prahaflag
Értékelve: 2022. 07. 19., változat: Viking SP28W napelem
Hitelesített vásárlás
néhány észrevétel a júliusi 9 napos portugál fesztiválról való visszatérés után: meleg időben (35-40 közötti hőmérsékleten) jó, ha a töltött készüléket leválasztjuk a napelemes töltőről és a feltöltött készüléket (akkumulátort) kábellel hűtjük, vagy ideális esetben mindkét készüléket egyszerre hűtjük. A töltő nem olyan hajlamos a teljesítménycsökkenésre játék közben, mint egy telefon vagy egy power bank. Ha a telefon/powerbank aktívan le van hűtve, a töltési idő jelentősen lerövidül. Nagyon hasznosnak találtam, ha egy feltöltött telefont vagy power bankot nedves (nem teljesen vizes) cipőbe teszek vízbe. Ezután ráhelyeztem a napelemes töltőt ezekre a nedves cipőkre, amiben a telefon/powerbank fel volt töltve, és mindkettő be volt igazítva. A nedves cipő és a telefon az árnyékban töltött, ráadásul fel volt emelve, így nem érintkezett a forró talajjal. A nedves cipő ezután tökéletesen lehűtötte a feltöltött telefont, és a portugál nyári napfényben 50 percen belül teljesen feltöltöttem a telefont. A napelemes töltővel tökéletesen és kényelmesen tudtam tölteni a telefonomat, így az egyik legértékesebb berendezéssé vált számomra. Az egyik legjobb vásárlás itt az Alzán!
A MacBook Pro M1 / iPad Pro M1 12'9 és az iPhone XR egyszerre tölthető
Egyszerre tölthető és működik a MacBook Pro M1 13' -on, és 100%-ra újratöltheti az eszközt
Az iPhone XR Max körülbelül 50 perc alatt töltődik fel 30%-ról 80%-ra, és 100%-ra képes.
Hordozható és tartós, nylon tok. Hordóban vízen utazni nem probléma. A hátizsákban vagy hátizsákban utazás nem jelent problémát.
A hurkoknak és a mellékelt karabinereknek köszönhetően a hátizsákra húzható.
Véleményem szerint minden házhoz, lakáshoz kötelező felszerelés. Áramszünet esetén kulcsfontosságú eszköz lehet
A fogószemek fémbetétekkel vannak megerősítve - nagyon erős
A karabinerek (2 db) tömörek. Biztosan elbírják a készülék súlyát
Részlegesen nem elérhető az üzletekben (2022/7)
A karabinerek 2, nem pedig 3 darabos csomagban voltak, ahogy a hátoldalon látható
Ismeretlen élettartam. 5 év múlva meglátjuk.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ