AP+ slevy v app Akvizice ApF HU

Vélemények: Viking Vezeték nélküli mikrofon M302/Lightning

Termékkatalógus
Viking Vezeték nélküli mikrofon M302/Lightning - Mikrofon

Vélemények: Viking Vezeték nélküli mikrofon M302/Lightning

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Viking Vezeték nélküli mikrofon M302/Lightning témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Viking Vezeték nélküli mikrofon M302/Lightning termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Viking Vezeték nélküli mikrofon M302/Lightning megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Úterýflag
Értékelve: 2022. 11. 23., változat: Viking Vezeték nélküli mikrofon M302/Lightning
Hitelesített vásárlás
Kis vezeték nélküli olcsó mikrofon. Ne várjon csodákat a konkurencia árának 1/3-áért. Ha gyönyörű tiszta hangzást szeretne, fizessen többet. Ha nem bánja, hogy a hangzás nem tökéletes, akkor ez a termék az Ön számára. Előnye, hogy a legtöbb másikkal ellentétben 2 mikrofonnal rendelkezik, így rögzítheti a beszélgetést. A 360m-hez képest a hangzás egy kicsit sűrűbb, de ez nem jó és nem is rossz, ez személyes preferencia kérdése.
2 mikrofon
Szép csomagolás - mindig együtt van
A hangzás megfelel az árnak
A mobil a kardánra helyezhető
Nagyszerű a visszhang kiküszöbölésére
láthatod, hogy olcsó műanyagból készült.
0 ×Jelentés
Michal, Banská Bystricaflag
Értékelve: 2022. 02. 19., változat: Viking Vezeték nélküli mikrofon M302/Lightning
Hitelesített vásárlás
A legnagyobb Alza csalódás, amit valaha átéltem. Minden nem nézett ki jól, amikor ránézett a dobozra. A viking baldachinra ragasztott kínai karakterek fogadnak majd. Kicsomagolás és csatlakoztatás után nincs jobb a helyzet. Gyenge hang, olcsó műanyag kivitel, ki sem húztam a mikrofont a töltődobozból és eltört a rögzítéshez való klip. Csatlakozás után a hang tompa és finoman reszelős. Hatalmas csalódás. Ezt semmiképpen sem ajánlom.
Nincs
rossz hangminőség
rossz minőségű kivitelezés
magas ár
ez egy kínai termék viking matricával
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ