Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto

Termékkatalógus
VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto - IP kamera

Vélemények: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto témával kapcsolatban? Nálunk 23 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Prahaflag
Értékelve: 2023. 01. 07., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Hitelesített vásárlás
A kamerát elsősorban azért vettem meg, hogy hozzáadhassam az Apple HomeKithez. A telepítés és a beállítás egyszerű, és tökéletesen működik a HomeKitben. Eddig nem vettem észre semmilyen problémát. Az egyetlen mínusz a rosszabb képminőség, ez lehet a HomeKit miatt vagy szubjektív érzés is. Ha azonban összehasonlítom a minőséget például egy hasonló árkategóriájú EZVIZ kamerával, akkor az EZVIZ kamera videóját jobbnak találom.
egyszerű telepítés és beállítás
opció hozzáadása az Apple HomeKithez
Ára
rosszabb képminőség
0 ×Jelentés
Ing. Václav Rajtmajer, Plzeňflag
Értékelve: 2022. 11. 17., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Hitelesített vásárlás
A kamera működik, viszonylag jól elkapja a mozgást, a kép szépen néz ki. De sajnos sehol nincs leírva - ismétlem, Sehol -, hogy ugyanarra a WiFi-re kell csatlakoztatni, mint a HomePodot! Elolvasom a kézikönyveket, elolvasom a véleményeket, elolvasom a leírásokat. Hogy a "szolgáltatás teljes körű használatához" (ahogy a termékleírásban közvetlenül írják) szükség van egy HomePodra, annyira túl vagyok rajta, mivel nem fogom tartani, hogy a kamerát teljes mértékben használjam. De teljesen használhatatlan a HomePod nélkül! Valójában csak akkor tudom megnézni az élő felvételeket, ha a kamera mellett állok ugyanazon a WiFi-n. Vajon nem hasznosabb-e a saját szemünket használni? Ha tényleg szükségem van egy IP-kamerára ehhez. Miután megkérdeztem a gyártótól, hogyan lehet ezt megoldani, azt a választ kaptam, hogy talán egy átjátszó a WiFi kiterjesztésére az alagsorba megoldja a problémát, talán nem. Jobb, ha visszaviszem a fényképezőgépet.
Ár/teljesítmény
Apple HomeKit - szkenneld be a QR-kódot, és mehet. Könnyen beállítható, nagyszerű segítség az otthoni események kiváltásához.
Teljesen használhatatlan HomePod vagy AppleTV nélkül! Lehetséges, és egyelőre használható az iPaddel (azt mondják).
Teljesen használhatatlan a HomePodon vagy az AppleTV-n kívül bármilyen más WiFi hálózaton!
0 ×Jelentés
Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2022. 08. 08., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Hitelesített vásárlás
Összességében a fényképezőgép annyira nem zsíros-nem sós. Egyszerűen teljesíti a célt, de sok baja van, bár kevésbé jelentős. Én személy szerint panaszkodtam az enyémre, mert többször magától levált a HomeKitről, és végül egyáltalán nem csatlakozott hozzá.
Apple HomeKit támogatás
Képminőség (az árért)
A hangszóró minősége borzasztó. Alapvetően a második az, hogy ne értsünk semmit.
Ki- és bekapcsolás után a fényképezőgép nem forog az előző pozícióba.
Néha bekapcsol az éjjellátó, néha nem.
A mozgásérzékelés néha akkor sem reagál, ha a kamera elé ugrik. Máskor mozgást észlel, bár semmi sem mozog a látóterében. Valószínűleg szellemek.: )
0 ×Jelentés
Ondřej, Soběslavflag
Értékelve: 2022. 06. 20., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Hitelesített vásárlás
A kamera jól működik az Apple Secure Video-val, ezt kértem. Kicsit csalódott voltam a kép minőségében, nappal és éjszaka is. Az olcsóbb Xiaomi kamerák lényegesen jobb képekkel rendelkeznek, de megint hiányzik az Apple támogatása. De a termék nagyon klassz.
Apple Secure Video
a képminőség inkább átlagos
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 02., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Elégedettség fél év használat után. Jó termék, de szörnyű SW támogatás. Az Apple HomeKit megfelelően működik, kivéve az automatikus éjszakai mód be- és kikapcsolását.
Apple Secure Video
Távoli motorizálás és kamerabeállítás a szörnyű VOCOlinc App segítségével iOS-en. Szerencsére csak kezdetben. Akkor nem kell ezt a horrort használnod, kivéve a kamera FW frissítését.
Csak Wifi, kár a PoE hiányáért
Éjszaka, ill. sötétben nem vált automatikusan éjszakai üzemmódba, amit nagy és abszurd hiányosságnak tartok a gyártó részéről. A gyártó számára: ha sötét van, át tudom kapcsolni, ha világos van, akkor kikapcsolom az NV-t.
A VOCOlinc alkalmazás teljesen szörnyű, amatőr. Ha nincs Apple Homekit, ne vegye meg.
0 ×Jelentés
Petr, Plzeňflag
Értékelve: 2022. 03. 14., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Hitelesített vásárlás
Szép kamera, könnyen beállítható. Sajnos a kezdetektől az volt a probléma, hogy reggel nem vált át az éjszakai üzemmódból és egész nap rózsás kép volt. A kamerához kellett jönnie, és le kellett fednie az érzékelőt az ujjával, vagy ki kellett húznia a konnektorból. Két ajtóra célzott, és az esetek 90%-ában nem reagált, amikor valaki kinyitotta az egyik ajtót, és a másik ajtóhoz ment. A nap folyamán több értesítést kaptam, hogy mozgást észlelt akkor is, amikor senki nem volt otthon. Így nem tudom, hogy az árnyék megmozdult-e a házban, vagy az ablakon át a nap jobban besütött a falra. Panaszkodtam a kamerával kapcsolatban, és az Alza (vagy a szerviz) minden probléma nélkül, elégedettségemre megoldotta a panaszt.
HomeKit
Forgatás / zűrzavarmentesítés lehetősége
Egyszerűen beállítható
A hamis észlelés napján
Az éjszakai mód nem kapcsol ki
Néha az ember elmegy mellette, és nem is tudja
Nem tudja távolról leállítani / újraindítani
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 05., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Hitelesített vásárlás
éjszakai látás
Lövés
Az otthoni hálózatomon az élő közvetítésem otthon nem indult WiFi-n, csak az interneten keresztül
egy kicsit zajos függőleges felvétel
Apple hub nélkül nagyon használhatatlan. Az Apple hubhoz pedig UTP-kábellel kell csatlakoztatni. Így például nem volt alkalmazható a lakásban lévő kutyaőrre.
Összességében a műanyag meglehetősen olcsónak tűnik és könnyen törhető
0 ×Jelentés
Lukáš, Bíloviceflag
Értékelve: 2022. 01. 25., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Hitelesített vásárlás
Homekit biztonságos videó
Szép éles kép
A lencse befelé dőlésének lehetősége (adatvédelmi mód)
Áramkimaradás után a kamera visszaáll az alapértelmezett pozícióba, nem pedig az utolsóba, így ha nem észleli, a kamera a mennyezetet filmezi. Remélhetőleg egy jövőbeli fw megoldja ezt
Maga az alkalmazás borzalmas - cseh angol spanyol angol valahogy - a készítő nem nagyon próbálta lokalizálni sem cz-re, sem aj-ra. Szerencsére az ae csak a pro-vote beállításokat végzi el, majd a kamera az apple homekit-en keresztül vezérelhető.
0 ×Jelentés
Petr, Olbramoviceflag
Értékelve: 2022. 01. 23., változat: VOCOlinc Smart Indoor Camera VC1 Opto
Hitelesített vásárlás
Apple kompatibilitás
FullHD
NightVision
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ