Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Vordon AC-8290 Nexus

Termékkatalógus
Vordon AC-8290 Nexus - Autórádió

Vélemények: Vordon AC-8290 Nexus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Vordon AC-8290 Nexus témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Vordon AC-8290 Nexus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Vordon AC-8290 Nexus megvásárlása után te is írsz értékelést.
45 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Žlebyflag
Értékelve: 2023. 07. 25., változat: Vordon AC-8290 Nexus
Hitelesített vásárlás
funkcionális
jó hangzás
tisztességes kijelző
hihetetlenül lassú
Az indítás néhány percet vesz igénybe
0 ×Jelentés
Samuel, Ostrava - Porubaflag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: Vordon AC-8290 Nexus
Hitelesített vásárlás
Nincs jobb módja annak, mint ahogyan a benešovi Miloš úr írta. Én is ráugrottam ezekre a csalárd véleményekre, és pontosan ugyanezeket a tapasztalatokat szereztem ezzel a rádióval. Nem ajánljuk.
0 ×Jelentés
Miloš, Benešovflag
Értékelve: 2022. 08. 10., változat: Vordon AC-8290 Nexus
Hitelesített vásárlás
Természetesen ez rajtad múlik, de mindenképpen kerüld el ezt a csodát, és ne higgye el, hogy 5 csillagos. Van itt még jó néhány olyan eszköz, amelyikben nincs is.
VORDON AC-8290
Azt már tudom, hogy biztosan nem veszek hasonlót, hacsak nem adok el egy olyan autót, amivel már nem fogok vezetni, és szeretnék vizuálisan javítani az autó benyomásán, ugyanakkor szépen a leendő tulajdonoson.
De mivel nem vagyok az a típus, köszöntöm az Alza értékesítési részlegének dolgozóit, akik pár nap alatt remek, 5 csillagos hibátlan profilt készítettek erről a szörnyről, és rájuk ugrottam, és bosszút álltak rajtam. . Utólag visszagondolva meglepő, hogy nem jutott eszembe azonnal.
Természetesen nincs hibátlan és mindenre alkalmas készülék.
Hihetetlenül, de hihetetlenül lassú eszköz, amely Androidon fut, de nem okolható. A benne használt processzor biztosan abból az évből származik, amikor az Amiga vagy a ZX Spectrum megjelent. 1982-ben bomba lett volna.
Retardoktól nem fog működni, és az okos ember valami márkásat vesz, hiszen jobb a nyitott ablakból hallgatni a szelet, mint papíron TELJESEN BETÖLTETT FUNKCIÓKKAL próbálni ezt a TECHNIKAI CSODÁT.
Számomra rádiót, zenét kártyáról vagy pendrive-ról hallgatni elég drága kocsma.
5 csillagot valószínűleg az Alza munkatársai kaptak, amely egyedüliként importálja ezt a gyártót Lengyelországból Csehországba. A gyártó természetesen Kína, de ez a szabvány.
Nagyobb valószínűséggel találkozik Jézussal az utcán kereszttel a hátán, mint azt, hogy ez a termék megelégedjen.
Még az ingyenes is egyszerűen drága.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ