Shop roku Effaclar

Vélemények: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S

Termékkatalógus
Wacom PTH460K0B Intuos Pro S - Grafikus tablet

Vélemények: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Wacom PTH460K0B Intuos Pro S témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Wacom PTH460K0B Intuos Pro S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Wacom PTH460K0B Intuos Pro S megvásárlása után te is írsz értékelést.
85 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Židlochoviceflag
Értékelve: 2023. 06. 23., változat: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Hitelesített vásárlás
Elégséges méret egy monitorhoz
Toll pontosság
Programozható gombok
Touchpadként is használható
USB-C csatlakozás
A kialakítás minősége
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 06. 07., változat: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Hitelesített vásárlás
Viszonylag nagy, reszponzív tablet
A programozható gombok nagyon nagy könnyebbséget hoznak
Nyomásérzékenység!
Azért MacOS-en valahogy nem az igazi… bár működik
Blenderben sem az igazi… bár működik
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 05. 27., változat: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A termék "nagy testvére" volt a nálam pár hétig és megtetszett. Ugyanakkor a tábla felületét túlságosan nagynak ítéltem, így az M és S méret között tétováztam, végül S mellett döntöttem és nem bántam meg. Alapvetően retusáláshoz és digitális rajzoláshoz vettem. Nem kizárt, hogy túllőttem a célon és a nem-"Pro" változat is elégendő lett volna.
1. Szinte minden funkciója testreszabható szoftveresen.
2. Akár alkalmazásonként is lehetőség van egyedi konfigurációt beállítani mind az ExpressKey-ekre, mind a tollra. Testreszabásnál nem csak billentyűzet kombók, de navigációs funkciók és egérgombok is beállíthatóak.
3. Képes Bluetooth kapcsolatra, nem kell feltétlen USB-vel rákötni a gépre (igaz, jobb ha rá van kötve, hogy zéró késleltetése legyen. )
4. Touchpadként is tud működni, és 5 ujjas gesztusokat is felismer.
5. A toll másik vége képes "radírként" működni (alkalmazásfüggő).
6. A toll egér üzemmódben is tud működni, azaz a tábla nem a képernyő egy az egybeni leképzése lesz, hanem amennyit az ember mozdít a tollon, annyit mozdul a mutató is a képernyőn.
7. A toll alaphegyén kívül még jár 6 ugyanolyan tartalék és 4 filc érzetet adó hegy. Utóbbival igazán jó használni, szerintem.
8. Ugyan alkalmazásfüggő ennek kezelése, de a toll képes átadni, hogy milyen erővel nyomod a táblához és milyen dőlésszögben. Így tényleg el lehet érni vele olyan hatást, mint egy valódi grafit ceruzával.
9. Ha már nyomásérzékenység: van olyan funkciója is, hogy gombnyomásra megtartja a kezdő nyomáserőt. Magyarul, ha vastag, sötét vonalakkal akarsz satírozni, elegendő egyszer odanyomnod rendesen a tollat. Kéred a nyomástartást, lazítasz, és nekiállsz satírozni. Így elkerülheted, hogy "kivésd" a táblát az izomból történő munkával.
10. Precíziós mód is beállítható. Ilyenkor gombnyomásra a képernyő egy szűkebb területe kerül kijelölésre és azt fogja leképezni a tábla egy az egyben. Ez által a toll lassabban fog mozogni, így sokkal aprólékosabb, pontosabb munka végezhető.
11. Az aktív táblaméret változtatható. Ha az ember nem akar nagy távolságokat megtenni a kezével, csökkentheti, hogy csak a csuklóját kelljen mozgatni.
12. Kérhető, hogy az aktív felülete a táblának a képernyővel arányos legyen. Alapból a felület 16: 10 arányú, a monitorom pedig 16: 9. Arányosítást kérve a tábla aktív felülete csökken egy kicsit, amit egyébként a szoftver vizuálisan is jól mutat. Ennek haszna, hogy ha egy kört rajzolsz a táblára, akkor az a képernyőn is tényleg kör lesz és nem ovális.
13. És ami nekem a csúcs: az On-Screen Controls. Szerintem hatalmas találmány. Minden olyan funkció (illetve azok gyorsbillentyűi) , amire szükséged van, felugró menübe szervezhető, ami szintén lehet alkalmazásonként más és más.
Zavar, hogy ha be van kapcsolva a touchpad funkció, akkor a toll használata közben a kézfejem érintésére is képes olykor reagálni. (Windows alatt egyébként van olyan kapcsoló, hogy amíg a toll érintkezik a táblával, hagyja figyelmen kívül a touchpad funkciókat, dehát a tollat sem érintem mindig a felülethez használat közben. ) Igazából nem ez zavar, hiszen logikus működés. Na de az, hogy ezen még egy olyan kesztyű sem tudott segíteni, amit kifejezetten a táblahasználóknak készítenek, hogy kézfejükkel, izzadságukkal ne kenjék össze a felület... az már zavar. Igen, jól érted: még kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést a tábla.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 04. 04., változat: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Már majd letört az ujjam az LMB nyomkodástól, szóval szükségem volt egy digitalizáló táblára.
Nem túl bonyolult, de kellően szofisztikált interface
Csak a legfrissebb win werziókkal fut a bluetooth. A Win 7-tel nem. Bonyolult ügy, de sajna a laptopon nekem nem szerencsés dolog frissitenem.
0 ×Jelentés
Vladimír, Praha 5 - Zličínflag
Értékelve: 2021. 03. 31., változat: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Hitelesített vásárlás
Kellemes tapintású anyagok
Részletes beállítási lehetőségek (alkalmazásonként külön-külön)
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2020. 11. 05., változat: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Hitelesített vásárlás
Funkcionális illesztőprogramok, gyártói támogatás
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2020. 10. 29., változat: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Hitelesített vásárlás
Tökéletes kivitelezés, működőképes meghajtók, világos beállítás, sok útmutató a beállításról és a használatról.
0 ×Jelentés
Silvia, Prešovflag
Értékelve: 2020. 08. 01., változat: Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Hitelesített vásárlás
könnyű, tiszta ütések, nincs elmaradás, nagyon elégedett vagyok vele, tökéletes méret az igényeimnek (tanulok), egy nagyobbra gondoltam, a kezem valószínűleg fájna...
a tollhegy gyorsan elhasználódik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ