Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Walkingpad R2

Termékkatalógus
Walkingpad R2 - Sétáló pad

Vélemények: Walkingpad R2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Walkingpad R2 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Walkingpad R2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Walkingpad R2 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 10., változat: Walkingpad R2
Hitelesített vásárlás
Az útlevél jó, de félreértés ne essék, biztosan nem könnyű kezelni - a 36 kg, tekintettel arra, hogy a kerekek nem forognak 360 fokban, így a lakásban való szállítása vagy tárolása nem teljesen egyszerű. . Nem tudom elképzelni, hogy minden nap mozgassam. Ugyanakkor alzán kívül mindenhol le van írva, hogy iPad elhelyezésére alkalmas a tárhely - de ha csak mini fér bele, ha nagyobb van, akkor nyitott ajtóra kell alapozni, ami nincs akkora stabilitása és ez egy rögtönzött megoldás, mint amit a gyártó tervezett (de még nem ejtettem le, szóval ok). Néhány nap múlva elkezdett leválni a gumi, ami fent van a fogantyún az esésvédelem körül - ez csak egy kínai termék, ezért egy idő alatt felragasztottam, és még mindig tartottam. Ezenkívül gyakran szükséges az útlevél kalibrálása, mert két használat után is elkezd oldalra gurulni. Összességében jobban megvagyok vele elégedve, lehetne szövet és könnyebben összehajtható-hordható, de tetszik az állítható sebesség, a relatíve kis méret kibontott állapotban (összecsukva viszonylag masszív) és a stabil fogantyú.
max sebesség 10km/h
kis helyet is elfoglal, kisebb helyiségben is elfér
nehéz
rossz kerekek
kis tárolóhely
kalibrálási frekvencia
0 ×Jelentés
Tisk Liška, Litoměřiceflag
Értékelve: 2022. 01. 26., változat: Walkingpad R2
Hitelesített vásárlás
Csendes
fém fogantyú
egyszerű párosítás a mobillal
az első darab rögtön a kicsomagolás után nem működőképes, támogatás tragikus, fokozatos kommunikáció 6 emberrel, amikor szeretném, ha kicserélnék a motort. zűrzavar a zűrzavarban. végül elvittem az alzába, és másnap kicserélték, de újra el kellett mennem. tehát két felesleges utazás és két felesleges húzás egy nehéz gépen.
gyenge motor. teherbírás 110 kg, de az én 100 kg-ommal nem egyenletesen megy 7km/h sebességgel, hanem rángatózó mozgással, így futásra nem használható.
két óra folyamatos működés után a gép leáll, és fél órát kell hűlnie - ezt a tényt még a kézikönyv sem említi!
itt azt írják, hogy ez egy xiaomi termék, de a gyártó márkája sem a dobozon, sem a használati utasításon, sem a terméken, sehol. és úgy tűnik, a gyártó sem kedveli a terméket - egyértelműen félrevezető reklám.
a mobiltelefon- vagy táblagéptartóba egy kicsit sem fér bele a klasszikus ipad, hanem fölé.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ