Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: WD Blue SN550 NVMe SSD 2TB

Termékkatalógus
WD Blue SN550 NVMe SSD 2TB - SSD meghajtó

Vélemények: WD Blue SN550 NVMe SSD 2TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WD Blue SN550 NVMe SSD 2TB témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WD Blue SN550 NVMe SSD 2TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WD Blue SN550 NVMe SSD 2TB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Marek, Praha 5 - Hlubočepyflag
Értékelve: 2022. 05. 31., változat: WD Blue SN550 NVMe SSD 2TB
Hitelesített vásárlás
Úgy vettem, hogy minden egy lemezen volt, beleértve a Windows10-et is, de erre a lemezre egyszerűen nem tudtam telepíteni a WIN-t az alappal kombinálva, kipróbáltam az összes X utasítást, és mindig a Windows első lépésének telepítése után a számítógép újraindult és amikor folytatnia kellett a telepítést fekete képernyő és elakadás. Az instrukciók szerint ez nem lehet akkora rakétatudomány, de tényleg mindent kipróbáltam, ami az interneten nyomon követhető. Ahhoz, hogy ide telepíthesd a WIN-t, át kell váltanod az EUFI boot típusra, és több dolgot kell módosítanod. Elfogytak az idegeim a visszaadott lemezt, vettem egy másik NVMe-t a Samsungtól és gond nélkül működik, nincs telepítési probléma, nem változott a beállítások a biosban, csak plug n play.
Ára
kialakítás
0 ×Jelentés
Pavel, Kynšperk nad Ohříflag
Értékelve: 2022. 03. 25., változat: WD Blue SN550 NVMe SSD 2TB
Hitelesített vásárlás
Teljesítmény és sebesség
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ