Shop roku 30 dnů na vrácení

WHIRLPOOL B TNF 5323 OX

Termékkatalógus
WHIRLPOOL B TNF 5323 OX
4,8 6 értékelés
Hűtőszekrény - A+++ energiaosztály, 302 l hűtőszekrény kapacitás, 148 l fagyasztó kapacitás, alsó fagyasztó, 39 dB zajszint, SN-T klímaosztály, 3 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, led világítás, no frost, zero zone, "no-frost" fagyasztórendszer, szuper hűtés és szuper fagyasztás, 195,5 cm magas, 70 cm széles, 75,5 cm mély, 84 kg
Kód:  WHCHL004 Termékszám:  BTNF5323OX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL B TNF 5323 OX


KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY
Whirlpool B TNF 5323 OX

Teljesen le fog nyűgözni a Whirlpool B TNF 5323 OX kombinált hűtőszekrény. Az új Absolute kategóriás hűtőszekrény, amely még dTEST minősítéssel is rendelkezik. Vezérlése egyszerű az az elektromos gombjainak köszönhetően. A hűtőszekrény a legmagasabb, A+++ energiaosztályú és nagy tárolókapacitással rendelkezik. Végre nem fog gondot okozni, hogy hol tárold mindazt, amire a nagy családodnak szüksége van. Három tároló polccal érkezik: egy általános, egy húsoknak, illetve egy zöldségeknek és gyümölcsöknek. A B TNF 5323 OX típus a csúcstechnológiát hozza el számodra az ételeid frissessége érdekében. 


FŐ JELLEMZŐK
Mivel képes többre az új hűtőszekrény?

  • A+++ energiaosztály
  • Hangjelzés a nyitva hagyott ajtó esetén
  • Megfelelő tárolókapacitás
  • Fresh Control 6. érzék
  • Csendes hűtés és fagyasztás
  • Áramkimaradás esetén is állandó hőmérsékletet tart

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Frissen tartja élelmiszereid

Az új, 6. érzék technológia, állandóan figyeli a hűtőszekrény hőmérsékletét. Amikor eltérést észlel, azonnal jelez a központi irányítórendszernek, amely aktiválja gyors hűtést. Ezáltal az optimális hőfok hamarabb újból felállítható és négyszer tovább tárolhatók az ételek.

SZIMETRIKUS KIALAKÍTÁS
Védelem áramkimaradáskor

A hűtő kiváló védelemmel rendelkezik áramkimaradások esetén. A jó minőségű ajtószigeteléseknek és egyéb technológiáknak hála, akár 17 órán át képes tartani az ideális hőfokot áramkimaradáskor. A hűtőben személyre szabható kialakítású italtárolók vannak. A szimmetriájuknak hála az ajtó balról és jobbról is nyitható.

SZUPER HŰTÉSI FUNKCIÓ
Gyorsan visszaállítja a hőfokot

Ha az ideálistól eltérő hőmérsékletű termék kerül a hűtőszekrénybe, gyorsan korrigálja a hőfokot az optimálisra, így az élelmiszerek tovább eltarthatók. További előnyként pénzt takarítasz meg vele.

A+++ ENERGIAOSZTÁLY
Időt és pénzt takarít meg neked

Az A+++  energiaosztályú hűtőszekrényeket azoknak ajánljuk, akik időt és pénzt akarnak megtakarítani. Ennek a technológiának hála kevesebb energiát fogyaszt a hűtő és időt takarít meg, amelyben működne.

A TESTRESZABÁS SZABADSÁGA
Minden felhasználónak ideális

Több hely kell az italoknak nyáron? Hűtened kell a karácsonyi vacsora maradékát? Használd az állítható polcokat, szabd személyre Whirlpool hűtődet úgy, ahogy neked ideális.

LED MEGVILÁGÍTÁS
Fényesen megvilágított ételek

A LED-es megvilágítással a teljes hűtőtér megvilágítható. Ez jobb látványt tár eléd és könnyebben megtalálhatod, amit keresel.

FRESH BOX
Frissen tartja a húsokat és halakat

A különleges, FRESH BOX felirattal ellátott tárolórekeszben ideális a hőmérséklet húsok, halak, friss zöldségek és gyümölcsök tárolására. A hűtő garantálja, hogy ebben a hőmérséklet 0 °C (-1 °C-tól +2 °C-ig).

NOFROST
Meggátolja a jegesedést

A NoFrost rendszer egyedi, ételeid tárolására ideális közeget hoz létre. A NoFrost rendszernek két feladata van: megfelelő páratartalmat tart fenn, hogy ne száradjanak ki az ételeid, ugyanakkor meggátolja a jégképződést a belső falakon.


TÖBB HELY ÉS LEHETŐSÉG AZ ÉTELEK TÁROLÁSÁRA

Ez a hűtőszekrény el fog kényeztetni

A 6. érzék gondoskodik a legjobb körülményekről ételeidnek. Minden hőmérséklet-ingadozást észlel és gyorsan visszaállítja az optimálisat. Hosszú időn keresztül garantálja a frissességet és a polcidőt, így a termékek élettartama akár 25 %-kal is hosszabb, mint ezzel a technológiával nem rendelkező hűtők esetében. Többé nem felejted nyitva az ajtót. Ha nyitva marad a hűtő ajtaja, akkor hangjelzéssel figyelmeztet majd. A B TNF 5323 OX modell hőmérséklet-védelemmel rendelkezik, amely áramkimaradás esetén is fenntartja a megfelelő hőfokot. Hangjelzés figyelmeztet arra, ha túl magas a belső hőmérséklet. A hűtőszekrény NoFrost technológiával érkezik, fagyálló rendszerrel, amely fenntartja a belső páratartalmat. Nem képződik jég a belső falakon és nincs szükség kézi leolvasztásra sem. A Multiflow rendszernek hála egyenletesen hűti az ételeket az egész hűtőszekrényben, így nem fog más hőmérsékletre hűteni termékeket a hűtő egyes pontjain.


Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
450 l Kész!
Szín
Inox Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!

Szín

Szín
Inox Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
450 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
12 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Ezüst Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
196 cm Kész!

Megjelenés

A hűtő megjelenése
Rozsdamentes acél Kész!

Tömeg

Tömeg
84 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL B TNF 5323 OX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL B TNF 5323 OX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL B TNF 5323 OX.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ