0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: WHIRLPOOL MBNA900B

Termékkatalógus
WHIRLPOOL MBNA900B - Mikrohullámú sütő

Vélemények: WHIRLPOOL MBNA900B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL MBNA900B témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL MBNA900B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL MBNA900B megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Zbyněk, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 02. 22., változat: WHIRLPOOL MBNA900B
Hitelesített vásárlás
Családunkban több mint 30 éve használunk Whirlpool konyhai készülékeket, és sok közülük még ma is megbízhatóan teljesít szolgálatot (többek között. 2x MW sütő, tűzhely, főzőlap). Amikor úgy döntöttünk, hogy az új konyhánkba készülékeket vásárolunk, ismét a Whirlpool nyert, és nem bántuk meg. Az MW sütő tökéletesen illeszkedik a fehér konyhához és a többi Whirlpool készülékhez, és úgy néz ki, hogy hosszú évekig megbízhatóan fog szolgálni. A kezelés egyszerű, akár használati utasítás nélkül is, és a belső méret ideális. Tökéletesen kihasználja a szabványos felső szekrények beépített mélységét is.
Csinos design
Egyszerű használat
0 ×Jelentés
Jaroslav, Drnovice u Lysicflag
Értékelve: 2023. 10. 05., változat: WHIRLPOOL MBNA900B
Hitelesített vásárlás
A felső panel nem üveg, mint az ajtó, hanem egy fekete fémpanel, a képeken nem látszik. Plusz szürke műanyag gombok. Egy ok, amiért vissza kell küldenünk az árut. A funkciókat nem tudom megítélni, a mikrohullámú sütőt még nem helyeztük üzembe.
jó ár
Megjelenés
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ