AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: WHIRLPOOL PACF29HP W

Termékkatalógus
WHIRLPOOL PACF29HP W - Mobil klíma

Vélemények: WHIRLPOOL PACF29HP W

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL PACF29HP W témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL PACF29HP W termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL PACF29HP W megvásárlása után te is írsz értékelést.
131 490 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

David, Úžiceflag
Értékelve: 2023. 07. 28., változat: WHIRLPOOL PACF29HP W
Hitelesített vásárlás
Minden gond nélkül működik, jól teljesíti a feladatát.
Annak ellenére, hogy ez az egyik legcsendesebb mobil klíma, mégis nagyon zajos (ez nem termékhiba, ez a megoldás elvileg zajos lesz).
0 ×Jelentés
Petr, Prahaflag
Értékelve: 2023. 07. 26., változat: WHIRLPOOL PACF29HP W
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A mobil klímaberendezésnek megvannak az előnyei, de sajnos van néhány hátránya is, amelyeket érdemes megemlíteni. Kezdjük pozitívan. A légkondicionáló jó teljesítményű, és képes egy kis helyiséget megbízhatóan 3-4°C-kal lehűteni. Kerekekkel van felszerelve, ami lehetővé teszi a könnyű mobilitást a szobában. Ráadásul elég jól működik automatikus üzemmódban is, amikor a hűtés leáll, átvált légkeringtető üzemmódba, ami növeli az általános kényelmet. A mobil légkondicionálók nagyon fontos jellemzője a meleglevegő-elvezető cső hossza. Sajnos ennél a modellnél a cső túl rövid, ami megnehezíti a használatát olyan helyiségekben, ahol nincsenek földközeli ablakok. Ez a korlátozás frusztráló lehet, és korlátozza a légkondicionáló berendezések különböző terekben való elhelyezésének lehetőségeit. Egy másik probléma a légkondicionáló súlya. Hihetetlenül nehéz bármilyen manipuláció. Ez nem praktikus és kellemetlen lehet, ha gyakran kell a légkondicionálót különböző helyiségek között mozgatnia. A távvezérlő hasznos eszköz lehet, de úgy tűnik, van néhány hiányossága. A vezérlő kijelzője csak a gomb használatakor világít, ami sötétben problémás lehet, ha nem tudod könnyen ellenőrizni az aktuális üzemmódot. Ezenkívül úgy tűnik, hogy a kijelzőn megjelenő üzemmódváltás pontatlan lehet, ami a beállítások nem szándékos módosításához vezethet. Ennek megállapításához válasszon ki egy üzemmódot, és a légkondicionáló nem regisztrálja azt egy megerősítő hangjelzéssel. A kijelző ekkor a klímaberendezésen ténylegesen beállított állapottól eltérő állapotot mutat. Fontos megemlíteni azt is, hogy a légkondicionáló árához képest ésszerű lenne, ha a gyártó mellékelne egy ablakzáró hálót, ami a légkondicionáló megfelelő működése és hatékonysága szempontjából előnyös lenne. Sajnos ezt a hálót külön kell megvásárolni, ami növelheti a termék teljes árát. Összefoglalva, a mobil klímaberendezésnek van néhány pozitív tulajdonsága, például a jó hűtési teljesítmény és a csendesebb működés egyes konkurens modellekhez képest. Néhány hiányosság azonban, mint például a rövid meleglevegő-elvezető cső, a nem praktikus súly, a pontatlan távirányító és az ablakzáró háló megvásárlásának szükségessége, potenciálisan csökkentheti a termékkel való általános elégedettséget. Vásárlás előtt alaposan mérlegelje igényeit, és fontolja meg, hogy ezek a hiányosságok akadályozzák-e a mobil klímaberendezés teljes körű használatát otthonában vagy irodájában.
Távirányító
Csendesebb és erősebb, mint a Sencor versenytársai
Fűtési funkcióval is rendelkeznie kell
Hihetetlenül nehéz
A távirányító csak használat közben világít, így sötétben nem látható az aktuálisan beállított program.
Nevetségesen nehéz kicserélni az elemet a távirányítóban.
Az ablakhoz való tömítőháló nem tartozék
A kipufogócső túl rövid
A légvezetés ajtóvezérlése olyan, mint az ablaktörlők egy régi kesztyűtartón, ki kell találni, hogy mikor kell leállítani.
Nincs WiFi
A kondenzátum leeresztő tömlők nem tartozék
Az állapot ikonok felül vannak, így nem láthatja az aktuális állapotot más szögből.
Az alvó üzemmód csak reklámfogás, nem csökkenti a sebességet, csak elsötétíti a LED-eket.
0 ×Jelentés
Irena, Prahaflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: WHIRLPOOL PACF29HP W
Hitelesített vásárlás
Elégedettség
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ