AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Withings Scanwatch 2 38mm - Black

Termékkatalógus
Withings Scanwatch 2 38mm - Black - Okosóra

Vélemények: Withings Scanwatch 2 38mm - Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Withings Scanwatch 2 38mm - Black témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Withings Scanwatch 2 38mm - Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Withings Scanwatch 2 38mm - Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
148 090 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2024. 04. 14., változat: Withings Scanwatch 2 42mm - Black
Hitelesített vásárlás
tisztább kialakítás az első generációhoz képest
könnyebb fogás a koronán az első generációhoz képest
világos és átfogó alkalmazás, jelvény a mérföldkövekhez érdekes információkkal
alacsonyabb akkumulátor-üzemidő az első generációhoz képest - reálisan 2-3 hét
még mindig nem tudják mérni a REM alvási fázist
töltés közben az akkumulátor állapotát csak az alkalmazáson keresztül lehet érzékelni (a korona a töltőbe van helyezve, és nem lehet megnyomni).
0 ×Jelentés
David, Pátekflag
Értékelve: 2024. 01. 14., változat: Withings Scanwatch 2 42mm - Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Klasszikus kézi órák
Nem zavarja a kijelző kialakítását
A mérések klinikailag teszteltek
Hosszabb akkumulátor-üzemidő
Mérések közötti késedelem (tartóssági adó)
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 12., változat: Withings Scanwatch 2 38mm - Black
Hitelesített vásárlás
Az Apple Eatch 7-ről váltottam erre az órára az akkumulátor élettartama és a változás miatt. Sajnos 2-3 hónap használat után visszatérek az Apple Watch-hoz. Az óra pontatlanul mér, a withings alkalmazásban a tevékenységek gyakran szinte semmilyen információt nem adtak még a megtett távolságról sem. Az alkalmazás menüjében és a részletekben szereplő információk nem egyeznek. Az Apple Health-szel való szinkronizálás korlátozott - csak az elégetett kalóriák. A futástól heg van a kezemen. Az önmérés nem úgy működik, ahogy kellene - az óra kitalált egy kerékpározást vagy úszást, amit egyáltalán nem csináltam, GPS csak a telefonnal 😀 Az ébresztést az appban kell beállítani. Egyszerűen a hardver szempontjából szép darab az igénytelen egyének számára, de aki hozzászokott az Apple ökoszisztéma egyszerűségéhez és főleg funkcionalitásához, így fészkelődni fog.
Szép design - hardver
Elemek élettartama
Súly
Pontatlan aktivitásmérés
Egy hibákkal teli alkalmazás
Pánt
Értelmetlen mérések
GPS csak telefonnal
Korlátozott funkciók az órán
0 ×Jelentés
Radek, Vestecflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: Withings Scanwatch 2 42mm - Black
Hitelesített vásárlás
Ha mobiltelefon-kijelző hosszabbítót szeretne viselni a csuklóján, ne vegyen ilyet. Ha lelkes sportoló vagy és szereted a statisztikákat, ne vedd meg őket. Ha lenyűgözi, hogy úgy néz ki, mint egy hagyományos analóg óra, miközben nem hagyja ki az egészségügyi mérőszámok nyomon követését, akkor ez az Öné.
Hosszú akkumulátor-üzemidő. Egy hónap nem elég, de 20 nap biztosan megteszi.
Kifinomult Withings ökoszisztéma és alkalmazás
Szinkronizálás az Apple Health-szel mindkét irányban, így amikor pl. napközben sportolsz az Apple Watch-oddal, este pedig színházba viszed ezt az órát, minden, amit napközben összegyűjtöttél, az
Viszonylag pontos egészségügyi mérőszámok mérése, beleértve az SPO2-t vagy az EKG-t. Ezenkívül rendelkeznek egy érzékelővel a hőmérséklet-ellenőrzéshez.
Nem zavarnak feleslegesen, beállíthatod, hogy az óra mire figyelmeztessen, akár az iPhone-odon is. Talán csak hívások és SMS-ek.
Szépen néznek ki és nagyszerűen viselnek
Könnyű hevedercsere
Könnyű töltés, az adapter USB C-vel rendelkezik
Az alkalmazás fejlettebb funkciói havidíj ellenében vehetők igénybe, de őszintén szólva nincs rájuk szükséged, ezek inkább egészségügyi tanácsadók, személyre szabott edzések stb.
A kijelző meglehetősen kiegészítő jellegű, de ez egy funkció, nem pedig hiba. Ha lemaradsz egy értesítésről, nem fogod tudni elérni azt az órádon. Természetesen telefonon.
A sporttevékenységek mérése vészhelyzet, de használható. Természetesen ez nem egy Apple Watch, és természetesen nem egy Garmin. Ismétlem, ez egy funkció és egy használati mód, nem pedig hiba.
Nem tud mellpántot csatlakoztatni, fizetni velük, vagy vezérelni a fejhallgatót. Nos, ez még csak nem is jár szociális órával: -)
Az egyetlen igazi negatívum, hogy nem lehet kikapcsolni őket. Valószínűleg nem jelent komolyabb problémát, de azért furcsa.
0 ×Jelentés
Jiří, Třemošnáflag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: Withings Scanwatch 2 42mm - Black
Hitelesített vásárlás
Ez az óra olyan valakinek szól, aki egy klasszikus megjelenésű órát szeretne rejtett sport- és egészségügyi funkciókkal. Az óra kellemes viselet és jól néz ki. Az EKG egy bónusz. Nem alkalmas annak, aki az órán szeretné látni az e-maileket, az értesítéseket, a naptárat, a zene vezérlését stb. Nem erre tervezték őket, az alap valahogy működik, de a kijelző túl kicsi. Végül sok gondolkodás után visszavittem az órát, és vettem egy Garmin-t. De lehet, hogy a jövőben megveszem őket, mert elegánsabbak és alkalmasabbak társadalmi célokra.
Elegáns megjelenés, úgy néz ki, mint egy klasszikus óra.
Minőségi kivitelezés, zafírkristály
30 napig tart
Egyszerű beállítás
Alkalmazás, állapotfigyelés.
EKG
Rengeteg előre beállított sporttevékenység (de egyszerre csak korlátozott számú tölthető az órára)
A kerékvezérlés néha nem teljesen pontos, néhány menüben gyönyörűen működik, néhányban rosszul - talán egy sw bug
korlátozott funkcionalitás a kis kijelző miatt
elégtelen utasítások, eltartott egy darabig, amíg rájöttem, hogy mit jelentenek a kijelzőn megjelenő szimbólumok egyes funkciók aktiválásakor.
A fejlettebb funkciók, mint például a képzés, fizetősek.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ