AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: WMF 730086040 Diadem Plus 5 db

Termékkatalógus
WMF 730086040 Diadem Plus 5 db - Edénykészlet

Vélemények: WMF 730086040 Diadem Plus 5 db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WMF 730086040 Diadem Plus 5 db témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WMF 730086040 Diadem Plus 5 db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WMF 730086040 Diadem Plus 5 db megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Marek, Banská Bystricaflag
Értékelve: 2022. 01. 29., változat: WMF 730086040 Diadem Plus 5 db
Hitelesített vásárlás
Sokáig kerestem egy olyan edénykészletet, amely kiegészíti az otthon használt edényeimet, különösen nem akartam hosszú nyelű edényt. Amit ez a készlet elért. A cserepek szép kialakításúak, a fogantyúk jól tartanak, kissé játszanak, de kesztyű nélkül is megfoghatók (amíg nem mennek a csőbe). Amit mínuszként értékelek, az a fedelek formája. elég magas, a felső részén enyhe kiálló résszel, amely az ujjakkal való fogásra szolgál, de ha nagyobb, szorosan záródó fedelű edényeknél levágják, a fedél azzal fenyeget, hogy lecsúszik a kezünkről. És azt hiszem, a gőz lyuk, ha a víz vagy a leves forr főzés közben olyan könnyű megkockáztatni a forrást, a gőz nincs hová menekülni, a kerület körül csak kissé, és ez nem biztos, hogy elég, ha nem kapcsolta ki a gázt / fűtés a tűzhelyen. És valakit még zavarhat a fedelek kissé nagyobb magassága, a konyhaajtóban való tárolás miatt (akinek van), így ez problémát jelenthet. És sokszor emlegetik pelyhek az első főzés után, igen, itt is előfordult, hogy a krumpli után maradtak pelyhek és a rendes mosogatószer nem távolítja el, kaparni nincs értelme, de nem oldom meg, nem az első krumpli, amit ott főzünk, biztosan van hatása az alapanyagnak vs a gázégő lángjának a másik oldalról. nincs hatással a funkcionalitásra (de igaz, hogy több mint 20 éve van egy Tescoma edénykészletünk, és még egyik edény sem fröccsent be).
Tervezés
edények térfogata
Nem égek el.
a fedeleket nehéz megfogni és megtartani
a fedeleken nincs gőznyílás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ