Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: WowME Kids 4G pink

Termékkatalógus
WowME Kids 4G pink - Okosóra

Vélemények: WowME Kids 4G pink

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WowME Kids 4G pink témával kapcsolatban? Nálunk 113 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WowME Kids 4G pink termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WowME Kids 4G pink megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: WowME Kids 4G black
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A termék használhatatlan. Nem alkalmas a gyermek követésére. A app és a szoftver teljes mértékben használhatatlan. Egy használhatatlan termék.
Nincs.
A termék használhatatlan. Nem alkalmas a gyermek követésére. A app és a szoftver teljes mértékben használhatatlan. Egy használhatatlan termék.
0 ×Jelentés
Petra, Hrádek nad Nisouflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: WowME Kids 4G black
Hitelesített vásárlás
szép, könnyű
Bár a lányom egyelőre csak ébresztőórának használja őket, naponta töltjük őket. Este feltöltjük, és reggelre 20%-os akkumulátorral rendelkeznek. Amikor elkezdi viselni és aktívan használni őket, valószínűleg egy power bankot is magával kell vinnie. Követelni fogjuk őket. Sajnos lekéstük a 14 napos visszaszállítási időszakot.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: WowME Kids 4G black
Hitelesített vásárlás
Az óra szép, könnyen beállítható, remekmű. Sajnos akinek vettem, nem ilyet akart.
Könnyű szép, egyszerű, SIM-kártyás is.
Az aksija nem sokat bír.
0 ×Jelentés
Martin, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 02. 05., változat: WowME Kids 4G black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez többé-kevésbé meghatározhatja a helyszínt, természetesen a városi területeken rosszabb a helyzet. A telefonhívások tisztán és gyorsan zajlanak, és a hívás mindkét oldalon jól hallható.
A lépésszámláló nem működik, a lépésszámláló nem felel meg a lépéseknek, annak ellenére, hogy a lépésszámláló cm-enként méri a lépéseket.
0 ×Jelentés
Vásárló, Székesfehérvárflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: WowME Kids 4G pink
Hitelesített vásárlás
Túl kicsi a kijelző. Az applikációk, amik rajta vannak működés képtelenek. Többszöri frissítés után sem működnek. Az internetes csatlakozása nem működik. A telefonos applikációból a szülőnek, vagy aki a gyermeket szeretné követni, szinte lehetetlen. Csak akkor követhető le az óra, ha van WIFI internet a közelben, és ez be van konfigurálva. Az óra lett frissítve, de ez sem hozott semmilyen javulást a működésében. Előfizetéses, és feltöltős Vodafon SIM kártyával lett tesztelve. Nem alkalmas arra amire kitalálták. Nem javaslom a megvásárlását. 27 év informatikai tapasztalattal és az elektronikai műszaki eszközök területén igen nagy tapasztalattal rendelkezem. Ez a termék sajnos, csak egy drága -e hulladék. De sajnos nem mindenkinek van 80-100.000 ft arra, hogy a kicsi gyermekének egy kicsivel több biztonságérzetet adjon ebben a gonosz világban amíg a gyermek távol van a szülőtől.
Előny az sajnos nincs.
Túl kicsi a kijelző. Az applikációk, amik rajta vannak működés képtelenek. Többszöri frissítés után sem működnek. Az internetes csatlakozása nem működik. A telefonos applikációból a szülőnek, vagy aki a gyermeket szeretné követni, szinte lehetetlen. Csak akkor követhető le az óra, ha van WIFI internet a közelben, és ez be van konfigurálva. Az óra lett frissítve, de ez sem hozott semmilyen javulást a működésében. Nem alkalmas arra amire kitalálták. Nem javaslom a megvásárlását. 27 év informatikai tapasztalattal és az elektronikai műszaki eszközök területén igen nagy tapasztalattal rendelkezem. Ez a termék sajnos, csak egy drága -e hulladék.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 10., változat: WowME Kids 4G black
Hitelesített vásárlás
Az óra bármely szolgáltató sim kártyájával működik? A helymeghatározó egy teljesen más országba mutatja az óra helyzetét mint ahol van. Nem lehet beállítani
Gyorsan merül
0 ×Jelentés
Jaroslav, Červený Kostelecflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: WowME Kids 4G black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Egyszerű hívás mobiltelefon nélkül.
0 ×Jelentés
Michael, Milostínflag
Értékelve: 2023. 12. 25., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
A fiúnak karácsonya volt, az óra már nem működött. Nagy csalódás. Bekapcsolnak, a WOWME felirat kigyullad, és ezzel vége, még a "kikapcsoló" gomb újbóli lenyomása után is ugyanaz a helyzet.
Gyermekórák esetében hihetetlen paródiának tartom, ha egy gyerek sírva hagyja el a fát!
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 12. 22., változat: WowME Kids 4G pink
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű segítő a gyermekfelügyelethez, nem lehet kikapcsolni, take-down érzékelés, lehallgatás, CZ óra, különböző számlapok.
ajándék egy gyermeknek
Bébiszitterkedés, ahol repül
Alkalmazás egy kicsit gyenge
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 20., változat: WowME Kids 4G black
Hitelesített vásárlás
Kisgyermekek és idősek számára sokkal jobb, mint az AppleWatch vagy a Samsung.
könnyen és megbízhatóan elérhető és hívható
a hívásokat egy rangidős munkatárs kezelheti
erős rezgések
fizikai SIM
egyszerű és jól működő videohívások
nincs bontásérzékelőjük.
a házon belül a gps nem működik
Androidon a bejövő videóhívás az óráról nem csörög, csak az értesítés
automatikus hívásfogadás nem állítható be
majdnem ugyanaz a típus meghibásodott, és csak a hívások és az sms működött
a riasztás csak mobiltelefonról állítható be
nincs időzítőjük
kapcsolat csak mobilon keresztül adható hozzá
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 11. 29.
Helló, köszönjük a véleményét, és elnézést a komplikációkért. Ez a modell nem rendelkezik take-down érzékeléssel, és ezt a funkciót nem említjük a leírásban, pl. A WowME Kids 4G Safe+ modell rendelkezik egy lekapcsolás-érzékelő funkcióval. A GPS-jel a műhold közvetlen láthatóságához van kötve, így ha az óra beltérben van, vagy olyan területeken, ahol a GPS-jel nem érhető el, a helymeghatározás más elérhető szolgáltatások segítségével történik. Ha bármilyen konkrét problémája van az óra beállításával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, és mi szívesen segítünk a problémáján.
1 - 10 ebből 51
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ