A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Air Purifier 2H
4,9 30 értékelés
Légtisztító - 260 m3/óra légtisztító teljesítmény, 31 W fogyasztás, 31 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, hepa szűrő, légminőség érzékelő, időzítő és teljesítményszabályozás
Kód:  XIAMI116 Termékszám:  473616 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Air Purifier 2H

A(z) Xiaomi légtisztító kellemes levegőt hoz létre főleg az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a nagyszerű, hordozható készülék tökéletesen megfelel az akár 31 m2 nagyságú terekbe. A csodás eredményességéről a légtisztító kapacitás árulkodik – ez a berendezés akár 260 m3/óra levegő tisztítására is képes. A(z) Xiaomi Mi Air Purifier 2H fő eleme a HEPA filter, amely pillanatok alatt megszűri a pollenek, porrészecskék és baktériumok 99%-át.

A(z) Xiaomi Mi Air Purifier 2H levegőtisztító főbb paraméterei

  • A(z) Xiaomi Mi Air Purifier 2H max. 31 m2-es helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A(z) Xiaomi által készített levegőtisztító funkciói: légminőség érzékelő, időzítő és teljesítményszabályozás
  • Légtisztító teljesítmény: 260 m3/óra

A(z) Xiaomi Mi Air Purifier 2H légtisztító előnyei

A(z) Xiaomi Mi Air Purifier 2H korszerű légtisztító mindig felméri a környező klíma állapotát és ennek megfelelően határoz arról, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a légtisztító időzítő funkcióval is bír, mellyel igényeid alapján válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen megválaszthatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, de a zajterhelést is. A légtisztító kezelése különleges mobil applikációval is lehetséges.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv. Vásárlást tervezek gyenge asztma, por allergia, por mentesebb otthon célj@bol. Nem vagyok tisztában vele:- -Tartozékként vane bennt szűrő, és milyen. -mikor kell cserélni. Kb? (Ora üzemidő) -funkcionak megfelelő szűrőt vásároljak? (szürke vagy lila?) Magyar haszn@lati utasitássalérkezik? Köszönöm a választ

A penész ellen is jó? A párát is begyűjti?Van vízgyűjtője?

A Xiaomi mi air purifier 2h a vírusok ellen is véd?

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Air Purifier 2H
Kiegészítők: Xiaomi Mi Air Purifier 2H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 2H.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ