Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Xiaomi Mi Smart Plug Wifi

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Smart Plug Wifi - Okos konnektor

Vélemények: Xiaomi Mi Smart Plug Wifi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Mi Smart Plug Wifi témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Mi Smart Plug Wifi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Mi Smart Plug Wifi megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Žďárflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: Xiaomi Mi Smart Plug Wifi
Hitelesített vásárlás
A Xiaomi Smart dugót az energiafogyasztás figyelése miatt vásároltam. Az árumegnevezésben szerepel: "Az intelligens aljzat az áramfogyasztást is figyeli, így a napi és havi fogyasztási jelentések alapján könnyen láthatja, hogy mely készülékeknél van lehetőség az energiatakarékosságra. " De a valóságban ez az aljzat erre nem képes. Az áru helytelen leírása.
Nem felel meg az áru leírásának
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ