Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Xiaomi Smart Camera C400

Termékkatalógus
Xiaomi Smart Camera C400 - IP kamera

Vélemények: Xiaomi Smart Camera C400

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Smart Camera C400 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Smart Camera C400 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Smart Camera C400 megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 23., változat: Xiaomi Smart Camera C400
Hitelesített vásárlás
Tud mindent amit a Xiaomi kamerák tudni szoktak
Van hozzá SD lehetőség, tehát nem kell a Cloud előfizetés
Stabilan működik, mindig elérhető
Nem tud úgy "lenézni" mint a 4K-s másik Xiaomi kamera ami hasonló árban van. De, ez újabb.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 11., változat: Xiaomi Smart Camera C400
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Korábban egy TP-Link Tapo C200-am volt, gyerek alvásának figyelésére használjuk, és visszük magunkkal, ha máshol alszunk. Minden egyes alkalommal, ha nem találja az egy darab beállított wifi-t, factory resetelni kell, és újra beállítani. Azaz, minden elutazáskor, és minden hazaérkezéskor is. Ez ugyanúgy igaz a Xiaomi C400-ra is. A különbség viszont az, hogy a TP-Link esetén a beállítás kb 10 perc, ha épp sikerül. Ha nem, akkor újabb factory reset, és csak bízni lehet benne, hogy másodjára összejön. A Xiaomi esetén ez úgy fél perc, és sokkal egyértelműbb. A TP-Link zöld és piros villogó ledekkel jelzi, mi a baja, amit a kézikönyvéből kell kikeresni. A Xiaomi bemondja hangszórón angolul és kínaiul, de az alkalmazás is tökéletesen írja. Az alkalmazás is sokkal egyértelműbb. A TP-Link sokszor csinálta, hogy ha kilépek az alkalmazásból, majd vissza, már nem csatlakozott a kamerához. Ilyenkor telefon újraindítás vagy minimum wifi ki/be kellett neki. Ilyet a Xiaomi-val még nem tapasztaltam. Összességében a Xiaomi ugyanazt a képminőséget adja, de ez kit is érdekel, nem tájképeket készítek, hanem biztonsági kameraként használom. Talán az lehet érdekes valakinek, hogy egy rendszámtábla mennyire olvasható, vagy egy betörő arca mennyire ismerhető fel, de azzal egyiknél sincs semmi gond. Ha már összehasonlítás, a Tapo-nak saját, semmivel sem kompatibilis kábele van, a Xiaominak USB-C, ami bárhol megtalálható. A kamera képe meosztható, egy Xiaomi hozzáférés kell, és arra egyszerűen meghívót kell küldeni, így egyidőben többen is nézhetik a kamera képét.
USB-C töltő, könnyű csatlakozás, megosztható kamera kép, ár/érték arányban kiváló.
Nem tud egynél több Wifi hálózatot megjegyezni, váltáskor mindig factory resetelni kell. Az alkalmazás nem jegyzi meg a mute on/off állapotot, minden alkalommal némán indul, ami mondjuk egy baba sírásának megfigyelésekor problémás, ha elfeledkezünk róla.
0 ×Jelentés
Vásárló, Győrladamérflag
Értékelve: 2023. 12. 14., változat: Xiaomi Smart Camera C400
Hitelesített vásárlás
jo kep
egyszeru installacio
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ