AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver

Termékkatalógus
Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver - Okosóra

Vélemények: Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 10. 07., változat: Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver
Hitelesített vásárlás
Egész jó kis "vekker" 👍
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 13., változat: Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver
Hitelesített vásárlás
Fantasztikus egy okos óra. Sosem volt még ilyen órám, így félve vettem meg, mert utána olvasás után megtudtam, hogy a menüjében eredetileg nincs magyar nyelvű változat. Ezért hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol ezt megerősítették, de azt is mondták, hogy a verzió frissítés után már magyar nyelvű lesz. Kb. egy hetes használat után ma meg is történt a frissítés, a képek is igazolják.
Amúgy maximálisan elégedett vagyok az órával, hívást fogad és indít (Bluetooth-on belül ezt külön be kell állítani), el is lehet vele utasítani.
Az értesítéseket azonnal jelzi.
Egyenlőre nincs, de az árának megfelelően ne is legyen!
0 ×Jelentés
Roman, Praha 4 - Komořanyflag
Értékelve: 2023. 04. 06., változat: Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyszerű kijelző szuper olvasható
Reakciósebesség
0 ×Jelentés
Radek, Přerovflag
Értékelve: 2023. 03. 08., változat: Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver
Hitelesített vásárlás
szép kijelző, jól reagál az érintésre, rezgés pont megfelelő, olvasatlan értesítések piros ponttal a tárcsán, ne zavarjon mód értesítés - kék, majdnem, pont a tárcsán, zár az óra is megjelenik a kijelzőn, mint egy kis kék zár (nem számít, milyen tárcsát töltött be), van elég tárcsák az órában és az alkalmazásban a mobilban, a fizetést az alsó gombon lehet beírni (beállítható az alsó gomb funkciója), azaz. csak nyomja meg, és azonnal fizethet - nagyszerű, az akkumulátor élettartamát 10 napra becsülöm, ez az óra használatától függ, az óra normál használatával az órám kapacitása 10pr csökkent. naponta, sokféle sport, többek között síelés, a hívás elhallgatható a felső gombbal, egyébként a kijelzőn lehet elutasítani vagy elfogadni a hívást, a kontaktok teljesen összekapcsolódnak a mobillal, az órára telepíthető applikáció - nekem egy számológépet ajánlottak, idővel további appokat várok (extra bónuszként, egyébként az óra mindent tartalmaz, amire szükség van), a mobilban lévő zene és kamera vezérlésének lehetősége az órán keresztül, az értesítések azonnaliak és összekapcsolódnak a mobillal, pl. a mobiltelefonról érkező értesítés elolvasása után eltűnik, nincs probléma a smiley-kkal és ékezetekkel, egyéb lehetséges beállítások - a kijelző fényereje automatikusan, mindig a kijelzőn, a megvilágítás lehetősége (az óra kijelzőjén keresztül), víz alatt az óra egy tűvel zár, a kijelző aktiválásához a kéz elfordítására adott reakció kiváló, a GPS indítása még kedvezőtlen körülmények között is gyors (pl. a szobán belül), a felső gombbal az alkalmazást is lehet vezérelni - a kerék pörgetése - nagyszerű dolog, ha nem akarod megérinteni a kijelzőt, a kéz hőmérsékletét is tudja mérni, stb.
mind a méret, mind a finomság kijelzése
app és óra CZ-ban
mastercard Mbank fizetési lehetőség
elem élettartam
automatikus 6 számjegyű kitűző, amikor az órát leveszik a csuklóról
sokféle sport
zafír felülről és alulról is
gyönyörű fém karóra test
vezeték nélküli töltés
doboz widgetek
az értesítésekről való leírás képtelensége
nem támogatja a képek megjelenítését az értesítésekben
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ