Shop roku Effaclar

Vélemények: XP-PEN Deco Fun XS

Termékkatalógus
XP-PEN Deco Fun XS - Grafikus tablet

Vélemények: XP-PEN Deco Fun XS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) XP-PEN Deco Fun XS témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) XP-PEN Deco Fun XS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) XP-PEN Deco Fun XS megvásárlása után te is írsz értékelést.
11 890 Ft
Raktáron 5 db

Felhasználói vélemények

Vít, Oslavanyflag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: XP-PEN Deco Fun XS
Hitelesített vásárlás
Ez az első grafikus táblagépem. Különösen a kis költségvetés játszott szerepet a kiválasztási folyamatban. Nagyon elégedett vagyok a táblagéppel, gyorsan megszoktam - rajzolásra teljesen elegendő, de a kézírást is tudja kezelni, ami kellemesen meglepett, én pálcikaírással írok. Az igazság az, hogy ahhoz, hogy a kézírás szépnek tűnjön, lassan és gondosan kell írni, de ez valószínűleg megszokás kérdése. Meglepett, hogy a kis mérete nem számít - én a 15,6″-os laptopommal használom, és a teljes kijelzőre elég könnyen ráfér, de a munkaterületet a kijelzőnek csak egy részére lehet korlátozni, például ahol a rajzprogramban a vászon van. Érdekelt, hogy nem csak Windowsra vagy Macre, hanem Linuxra is vannak meghajtók - a különböző disztribúciókhoz többféle bináris verzió is létezik (én nem próbáltam, nekem Windowsom van).
USB-C
Megfelelően hosszú kábel ívelt véggel
kicsi - jó utazáshoz vagy laptophoz az iskolában
megvásárolható ún. egy fillérért
jó SW támogatás
a toll két programozható gombbal rendelkezik és nem elemmel működik
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 16., változat: XP-PEN Deco Fun XS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
működik, ez a lényeg
0 ×Jelentés
Kryštof, Kohoutovflag
Értékelve: 2023. 06. 18., változat: XP-PEN Deco Fun XS
Hitelesített vásárlás
Azért vettem meg a táblagépet, hogy digitálisan gyakorolhassam a rajzolást, és mindent teljesít, amire csak gondolok. Ez nem luxus, de aztán megint csak 1000 alatt van, így amúgy sem vártam semmi extrémet.
Ez minden, amit elvárnék egy 800 tabletta
Van egy alkalmazás, ahol beállíthatja a toll keménységét stb.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ