Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér

Termékkatalógus
XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér - Gamer egér

Vélemények: XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 10., változat: XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér
Hitelesített vásárlás
Könnyű
Könnyen megszokható
Vezetéke kiváló
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 10 - Strašniceflag
Értékelve: 2022. 01. 12., változat: XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér
Hitelesített vásárlás
könnyű
egyszerű szín- és cpi-beállítás
tökéletesen illeszkedik a kézbe
a színek nagyon szépek
a gombok tökéletesen mozognak
volt egy olyan változat, amely nem volt az. Inkább a retró verzióra hasonlít, de a piros gombok nélkül. Jobb lenne a fehér változatot vaku nélkül felvenni
0 ×Jelentés
Jozef, Michalovce 1flag
Értékelve: 2022. 01. 11., változat: XTRFY Gaming Mouse M4 RGB fehér
Hitelesített vásárlás
Több mint egy év használat után: Minden jó az egérrel kapcsolatban, kivéve 1 elég lényeges dolgot, a kerék rossz minőségű! Még mindig izzasztó, és ha cseh játékos vagy, akkor biztosan meghalsz rajta, vagy felfeded a pozíciódat, ha a kerékre ugrasz, szóval semmiképpen nem ajánlom. Kár, hogy egy ilyen pénzért és ilyen marketinggel rendelkező köpönyegnek gondja van az ilyesmivel. Ha az egérnek nem lenne ez a problémája, akkor tényleg tökéletes egér lenne, mert szuper könnyű, minőségi kivitelezésű, nem tapad olyan erősen a lyuk gerincére, mint gondolnánk, szép design, a kábel nagyszerű, textil, de nem olyan kemény textilből, mint amit más egereknél ismerünk.
Anyagfeldolgozás
Kialakítás és háttérvilágítás
Lahucka
A kábel szövetből készült, de nem 80% -a az egerek, úgy néz ki, jobb minőségű, mint az összes korábbi egerek próbáltam
Nem annyi pörgés reked a lyukakban, mint gondolnánk.
Kerék - határozottan nem ajánlott csgo - a kerék véletlenszerűen forog, és amikor rázza, akkor érezheti, hogy mennyire rázós és instabil.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ