Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1

Termékkatalógus
Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 - Széf

Vélemények: Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Libor, Brnoflag
Értékelve: 2022. 05. 27., változat: Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1
Hitelesített vásárlás
Nagyon kellemes meglepetés! Egy nem hitelesített, elektronikus zárral ellátott házi széfet akartam, hogy ne kelljen azzal foglalkoznom, hogy a kulcsot távol tartsam a fiatal utódaim óvatlan szemeitől. De megijesztett a rengeteg videó, amelyekben olyan utasításokat adtak, hogy a hasonló olcsó széfeket villámgyorsan, mindenféle sérülés jele nélkül ki lehet nyitni, csak úgy, hogy a kezemet vagy egy erős mágnest vagy egy gemkapcsot átütöm a vészhelyzeti záron. Itt elektromágneses tekercs helyett motoros reteszkioldót, vicclzár helyett pedig klasszikus széf kétoldalas kulccsal ellátott vészzárat használnak. Természetesen nem fog megállítani egy profit, de otthoni használatra azt hiszem, ez egy szilárd, olcsó széf. Örülök, hogy nem csábított el az olcsó konkurencia, ami inkább a gyerekek számára jobb kincsesláda.
Szuper ár/minőség arány
Robusztus burkolat és ajtók
Tiszta kivitelezés
Biztonságosabb zárak, mint más olcsó széfek
Háttérvilágítású kijelző
LED-es belső világítás az ajtóban
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ