Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

YAMAHA R-N402 (D) fekete

Termékkatalógus
YAMAHA R-N402 (D) fekete
AV-rádióerősítő - 2.0, teljesítmény 100 W/csatorna, minimális impedancia 8 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 1 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 2 × antenna bemenet, 1 × LAN bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × USB bemenet, 1 × fejhallgató kimenet, USB, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA és AirPlay, DAB tuner, FM Tuner és RDS , okoseszközzel történő vezérlés távirányítás
Kód:  YM300b1a Termékszám:  ARN402DBL Gyártó honlapja:

YAMAHA R-N402 (D) fekete

A méltán népszerű Yamaha márka R-N402-es modellje 8 különböző forrást is képes megszólaltatni. Az RJ-45 (jack 45mm) portnak köszönhetően könnyen csatlakozhatunk az otthoni hálózathoz, s így és akkor majd közvetlenül a PC-ről vagy vagy hálózati tárhelyünkről (NAS) tudunk lejátszani zenei fájlokat. Az iOS és Android operációs rendszert futtató készülékekre ingyen letölthető hálózati lejátszásvezérlő segítségével böngészhetünk zenei könyvtárainkban, megjeleníthetünk az egyes számokra vonatkozó információkat, és hálózatról is  játszhatunk le tetszésünk szerint. A készülék teljes mértékben kompatibilis az AirPlay-vel, így vezeték nélkül játszhatunk le zenét a Macünkkel, az iPodunkkal, iPhone-unkkal vagy iPadünkkel. Minden élvezhetünk, amit csak egy modern zenei környezet nyújthat nekünk.

Fontosabb termékjellemzők

  • Yamaha sztereó rádióvevő 2 x 100 W hangszóróval, igen tetszetős kivitelben
  • Minden eszközhöz használható (PC-hez, házimozihoz, okostelefonhoz, de akár játékkonzolhoz is)
  • Modern technológiák (Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, LAN, DLNA, USB, DAB +)
  • 192 kHz/24-bites mintavételezés, veszteségmentes formátumok (FLAC és WAV) támogatása
  • Fanatikus Apple-híveknek külön ajánlott
  • MusicPlay funkció segítségével könnyebben hozzáférhetünk kedvenc zenéinkhez. 

Precíz konstrukció

 A sztereó rádióvevő legfontosabb eleme a kiemelkedő dizájn, amelynek meghatározója a minimális számú jelbemenet és az, hogy szépen elkülönül az analóg és a digitális eszközök csatlakoztatására szolgáló rész. Az A készülék alsó lemeze kiiktatja a környezeti zajt és tompítja a vibárciókat. Az alváz pontosan védve a környezeti zaj és adaptált hogy csökkentse a vibrációt. Az előlapon található USB porthoz közvetlenül csatlakoztathatjuk különböző eszközeinket – iPodunkat, iPhone-unkat és iPadünket –, és lejátszhatjuk a tartalmukat. Ráadásul kiváló, akár 192 kHz/24-bites mintavételezésre is alkalmas dekóderrel, amely támogatja a veszteségmentes (FLAC és WAV) formátumokat.  

Modern funkciók: MusicCast

A rádióerősítő büszkesége a fejlett MusicCast technológia, amelynek a segítségével az otthoni házatunk összes eszközét vezérelhetjük. WiFi kapcsolatot használ ahhoz, hogy kapcsolódsjék például vezeték nélküli hangszóróhoz, vevőerősítőhöz vagy  HiFi rendszerhez, és továbbíthatjuk segítségével a zenei tartalmat vagy streamelhetünk zenét okostelefonunkról, notebookunkról, hálózati tárhelyünkről az otthounkban a MusicCasthoz csatlakozó többi eszközre. 


További plusz, hogy hogy a MusicCasthoz csatkazkozó eszközök kivétel nélkül támogatják a Bluetooth-t, amelyet így használhatnk arra, hogy például az okostelfonunkról strweameljünk zenét. Egyszerűen vezérelhetjük a rendíkvül sokoldaló MusicCastot. Kiválaszthatunk egy szobát – például a nappalit –, kiválaszthatjuk a tzenét is, amelyet ott szeretnékn hallgatni. A vezérlés egyszerű és szórakoztató: maga a kelzelése tiszta élmény. 

Vezeték nélküli streamelés

A rádióvevő támogatja az AirPlay-t, így Apple-eszközeinkről (Macről, iPodról, iPhone-ról vagy iPadről) egyszerűen játszhatunk le zenét. A vTunernek köszönhetően egyszerűen hallgathatunk rádióadásokat, podcastokat a világ minden tájáról, folyamatosan streamelhetünk zenét. Épp nincs internetkapcsolatunk? Ez esetben Bluetooth segítségével streamelhetünk zenét az okostelefonunkról vagy a táblagépünkről. Elegendő bedugnunk az eszközt, és máris hallgathatjuk a lejátszási listánkat a megfelelő hangszóróból. Nagy örömünkre fog szolgálni továbbá a készülékhez járó távirányító. 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Antenna bemenet
2 × Kész!
Ethernet LAN
1 × Kész!
Koax digitális audio
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Bemenetek

Antenna bemenet
2 × Kész!
Ethernet LAN
1 × Kész!
Koax digitális audio
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
RCA/Cinch
4 × Kész!
USB
1 × Kész!

Kimenetek

RCA/Cinch
1 × Kész!
Hangfal kimenet
2 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
1 × Kész!
2. zóna (hangfal kimenet)
2 × Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
141 mm Kész!
Mélység
340 mm Kész!
Tömeg
7,2 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Jellemző

Csatornák száma
2.0 Kész!
Teljesítmény csatornánként
100 W Kész!
Impedancia
8 Ohm, 16 Ohm Kész!
Hálózaton keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, DSD Kész!
USB-n keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, ALAC (Apple Lossless), DSD Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
USB, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, AirPlay Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA R-N402 (D) fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA R-N402 (D) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA R-N402 (D) čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N402 (D) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N402 (D) schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ