Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON

Termékkatalógus
YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON megvásárlása után te is írsz értékelést.
16 390 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Kosmonosyflag
Értékelve: 2024. 05. 04., változat: YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON
Hitelesített vásárlás
Még pár napig tesztelek, még tesztelnem kell az ANC-t és az átláthatóságot. Egyébként az árához képest egy átlagon felüli fejhallgató, egyszerű, de funkcionális alkalmazással. Újrakonfigurálhatja a gesztusokat, az equalizert, megkeresheti a fejhallgatót, ellenőrizheti az akkumulátort mindkettőnél külön-külön. Az ANC gesztus furcsa módon "Switch" néven szerepel az alkalmazásban, ha valaki nem találja, mint én. A gesztusokhoz tartozó hangos értesítések jól sikerültek, így még az összetettebb gesztusokkal sincs gondom. Csak néha előfordul velem, talán valaki már írta itt, hogy véletlenül gesztusokat teszek, leginkább akkor, amikor kiveszem a fülhallgatót a fülemből (de ott nem igazán számít).
Tartja a füleket, kényelmes
A gesztusok átprogramozhatók az alkalmazásban
Az alkalmazásban lévő gesztusbeállítások csak a mobiltelefonon maradnak aktívak, a másik mobiltelefonon vagy laptopon a gyártó által beállítottak szerint működik.
0 ×Jelentés
Jakub, Brnoflag
Értékelve: 2023. 12. 26., változat: YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON
Hitelesített vásárlás
Nem próbáltam ki a világ összes fejhallgatóját. De azt mondanám, hogy jó a pénzéért. A hangzás meglepően jó, szép basszus, nagyon tetszik a doboz, jól illeszkedik a fülemhez. A kezelőszervek nem nagyon tetszenek nekem, néha véletlenül megnyomom a szünetet a kézibeszélő beállításakor. 3x a game mod, 4x az ANC, még mindig nem sikerült bekapcsolnom az első alkalommal. Általában néhányszor egymás után be- és kikapcsolom a játékmódot, majd kikapcsolom a fejhallgatót (ami azt jelenti, hogy mindegyiket külön-külön kell bekapcsolni), és néha, amikor a bolygó beállítása megfelelő, sikerül bekapcsolnom az ANC-t. Ez bizonyos frekvenciák esetében jól működik. Hang és feldolgozás 5 csillag, vezérlés egy csillag. Összesen három.
illeszkedik a
egyértelműen hangzik
Ára
szörnyű ellenőrzés
0 ×Jelentés
Vendula, Bloviceflag
Értékelve: 2023. 09. 14., változat: YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON
Hitelesített vásárlás
Supr hang
Nagyszerű zajszigetelő
Ideális a zsebben
A design gyönyörű
Csúszós doboz
0 ×Jelentés
Martin, PRAHA 4flag
Értékelve: 2023. 09. 06., változat: YENKEE YHP 08BT ANC TWS HARMON
Hitelesített vásárlás
ár/teljesítmény - 10/10, nem használtam az alkalmazást, ANC minőség, átlátszósági mód nagyszerű
jobban játszanak, mint vártam volna
minőségi basszus
jól illeszkedik a fülbe (hasonlóan az Apple repülőtérhez)
a fedél nem marad nyitva (nem hiba)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ