Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: ZAGG Pro Stylus 2 - kék

Termékkatalógus
ZAGG Pro Stylus 2 - kék - Érintőceruza

Vélemények: ZAGG Pro Stylus 2 - kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ZAGG Pro Stylus 2 - kék témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ZAGG Pro Stylus 2 - kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ZAGG Pro Stylus 2 - kék megvásárlása után te is írsz értékelést.
32 590 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Sandra, Dymokuryflag
Értékelve: 2023. 12. 10., változat: ZAGG Pro Stylus 2 - sárga
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Eredetileg az Apple Pencil 2-t fontolgattam, de az ár és a YouTube-értékelések alapján döntöttem, és azt kell mondanom, hogy teljesen elégedett vagyok a Zagg tollal. Én nem vagyok rajzolós, inkább írásra, jegyzetelésre és hasonlókra használom, így nem hiányzik a nyomás, és a csiptetős párosítás szép egyszerűsítés, de csak egyszer párosítottam, és tökéletesen simán ment. A stylus a végén lévő gombbal bekapcsol, gondolom, ki is kapcsol vele, de nem kapcsolom ki, hanem kikapcsolja magát egy kis inaktivitás után. Az iPad mágneses rögzítése működik, és a töltés és a tápellátás kijelzője is működik a widgetben. Van egy átlátszó AlzaPower tok az iPademhez, amiben van hely a stylusnak, így a mágnes itt nem működik, de kb. 1 mm műanyagon keresztül töltődik, és teszteltem tok nélkül is, úgy viselkedik, mint az eredeti. És tetszik a sárga szín, jól mutat a lila iPaddel együtt.
0 ×Jelentés
Vojtěch, Mikulovflag
Értékelve: 2023. 11. 30., változat: ZAGG Pro Stylus 2 - ezüst
Hitelesített vásárlás
szuper pontosság
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ