0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: ZEEMR ZEEMRQ1PRO-WHITE

Termékkatalógus
ZEEMR ZEEMRQ1PRO-WHITE - Projektor

Vélemények: ZEEMR ZEEMRQ1PRO-WHITE

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ZEEMR ZEEMRQ1PRO-WHITE témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ZEEMR ZEEMRQ1PRO-WHITE termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ZEEMR ZEEMRQ1PRO-WHITE megvásárlása után te is írsz értékelést.
165 090 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 04. 13., változat: ZEEMR ZEEMRQ1PRO-WHITE
Hitelesített vásárlás
Nem hangos de nem is halk olyan mint amikor laptopod ventillátora maxon forog, de film közben nem zavaró. A hangja szép jól szól a hangszoró benne még mély is van. A fényerő is megfelelő . Van sokféle képbeállitás de annyiban különböznek, hogy az egyik kicsit világosabb a másik meg sötétebb . Van HDR is benne, de közel sem olyan mint a TV nél. Ez egy átlagos LED projektor közepes fényerő mellett. Van súlya ,de jól össze van rakva. Jó minőség azt érezni. A távirányitója olyan mint az LG tévének szerintem arról másolták. A youtube videok nem akadnak rajta egyáltalán 1080p ben sem. Az internet jó gyors rajta . A feket szin jó rajta. A szinek is jók . Ez a projektor pont arra jó, hogy elfogadható képet vetitsen és még élvezhető legyen rajta filmezni. Az élessége már nem az igazi 1080p nem elég éles, de elfogadható. Az élességállitást is tudod manuálisan is és automatán is állitani. A sarkoknál kicsit játszani kell vele mert ha a jobb sarka fent éles nagyon jól akkor a bal alsó sarka homályos kicsit. Szóval a kettő közé kell állitani, hogy mind a két sarokban elfogadható éles legyen. Ennyi pénzért elnézem neki . 160 ezret nem adtam volna érte, de igy, hogy 100.000 ft igy ez az élesség hiányosság belefér. Kár ,hogy ebből nem gyártottak még nativ 4K verziót. Az már biztos szép éles volna. Elemet nem adnak a távirányitóhoz 2 db AAA kell bele csak, hogy mások tudják. Olyan képe van mint a WANBO X1 Max nek ami fele ennyibe kerül. Annyi, hogy ez kicsit világosabb. Ha egy átlagos projektorra van szükséged ami átlagos képet vetit akkor ez pont jó lesz neked. Ha többre vágysz vegyél epson EF11 et a fölött már csak az vegyen aki milliomos. A led projektorok közül ez a egyik legjobb és a WANBO X1 Max meg a WANBO T6R Max. Ezeket érdemes venni a ledes kategoriában. Ezeknél most nincs jobb.
Fényerő
Hang
Távirányitó
Autó trapézkorrekció
Autó élesség (fokusz)szabályozás
Manuálisan is lehet állitani az élességen
Nehéz összehangolni a sarkok élességét. Ha az egyik sarok éles a másik nem.
Nem valami kicsi álványra nem rakható mert nehéz.
Elemet nem adnak a távirányitóhoz. 2 db AAA kell bele.
Olyan képe van mint a WANBO X1 Max nek ami fele ennyibe kerül anyi ,hogy ennek világosabb a képe és tudja a HDR is. És jobb a hangja is sokkal.
Drága.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 25., változat: ZEEMR ZEEMRQ1PRO-BLACK
Hitelesített vásárlás
Az árához képest egy tisztességes projektor, felülmúlta az elvárásaimat. Csak kár a nem működő tükrözésért az Apple készülékekről.
Csendes működés
Hang
Kép
Gondtalan Netflix
Stabil szoftver
Zökkenőmentes Windows tükrözés
Nem tudtam beállítani a tükrözést egy Apple-eszközről
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ