Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Zelmer ZIB0001

Termékkatalógus
Zelmer ZIB0001 - Vasalódeszka

Vélemények: Zelmer ZIB0001

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zelmer ZIB0001 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zelmer ZIB0001 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zelmer ZIB0001 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 17., változat: Zelmer ZIB0001
Hitelesített vásárlás
Szélesség
Az anyag 6 hónap után elszakadt
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 26., változat: Zelmer ZIB0001
Hitelesített vásárlás
Kevesebb mint másfél év alkalmi használat után az állvány műanyag mechanizmusa eltört, fogalmam sincs, hogyan történt, csak egyszer nem tartotta meg, amikor kibontva volt. Drága szórakozás, körülbelül 2500,-ért, kevesebb ideig tartott, mint a szokásos a boltból 500,-ig, - ami korábban volt.
Méret
Stabilitás
Műanyag alkatrészek - műanyag szerkezet az állványon
Méretéből adódóan nehezebb is.
Hab (? ) a felső "kihúzódott" egy kis használat után
0 ×Jelentés
Vladimír, Hovorcoviceflag
Értékelve: 2023. 02. 19., változat: Zelmer ZIB0001
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A Zelmer lengyel márkagyártónak játszik. Egy olyan drága deszka, mint egy disznó. 3500 CZK. Valójában talán a legdrágább, amit ésszerűen megvehetsz. Ehhez a táblához nem lehet eredeti burkolatot vásárolni, más burkolat nem illik rá megfelelően. A gyártó nem válaszolt egyik e-mailemre sem, amelyben megkérdeztem, hogy hol lehet megvásárolni a borítást. A deszka nagyméretű, de a fizikai lehetőségek határain belül a gazdaságosság határain belül fém alkatrészekből készült, így vasaláskor hajlik és hajlítja a vasalófelületet. Az eredeti borításon keresztül - amely fekete - látni fogja a fémrács hálóját, amely a szerkezet alapja, a világos szövetbe nyomva - jó, ugye? Régóta nem láttam már ilyen rosszat. Őszintén szólva, ha ez a tábla 200 CZK-ért kapható lenne, nem venném meg.
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2022. 10. 16., változat: Zelmer ZIB0001
Hitelesített vásárlás
tökéletes méret és stabilitás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ